L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dilluns, 3 de juliol de 2017

Una nova cadira amfibia en les platges accessibles de Tavernes


Les platges accessibles de Tavernes disposen d’una nova cadira amfíbia que facilita l'accés al bany de les persones amb dificultat per mobilitat reduïda. La inversió ha estat de 2.000 euros per part de l'Ajuntament.

Aquesta cadira amfíbia se suma a les dos noves que es van obtenir l’any passat, una a través d’una subvenció d’accessibilitat de la Conselleria de Benestar, on l’Ajuntament va aportar 1.100 euros, i l’altra a través d’una donació de l’Obra Social La Caixa.

L’objectiu és dotar els dos punts de platja accessible, tant el de la platja de la Goleta com el de la platja de Tavernes, amb els equipaments necessaris per al trasllat de les persones amb mobilitat reduïda. 


La Regidoria de Serveis Socials i la Regidoria de Turisme volen garantir als usuaris amb dificultat, tant aquells que viuen a Tavernes com els que ens visiten, una seguretat a l’hora d’accedir a les platges i que puguen prendre el bany amb les millors condicions, sempre amb un equip humà professional que facilita les tasques.