L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 2 de juliol del 2017

Han durat menys que una rosada


Encara no fa un mes anunciàvem ací que l'Ajuntament de Tavernes havia millorat les tanques dels campets esportius de la Goleta, al costat del Parc del Nord,  amb l'objectiu de donar un bon servei als usuaris. L'ajuntament havia procedit a posar una tanca nova i portes d'accés noves.

Encara no fa un més i ja hem de denunciar l'incivisme d'alguns individus, incapaços de respectar res, ni tan sols unes instal·lacions esportives públiques que, potser igual ells, han usat feia uns moments. La fotografia parla per ella mateix: una porta d'entrada als campets, una porta nova completament arrancada i llançada al terra.

Les instal·lacions noves, i que paguem tots amb els nostres impostos, han durat menys que sol durar una rosadas, com solem dir a Tavernes. ¿Fins quan aquestes actuacions? 

I pensar que encara hi ha gent que critica  la policia local si pilla a algú en alguna actuació contra el mobiliari urbà i li posa una multa!!! Què les reparacions les paguem tots, vosaltres i nosaltres, amb els nostres diners!!!