L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 6 de febrer del 2014

PLENARI DE FEBRER: Jordi Joan posa a disposició de Karina Vercher tots els recursos municipals perquè redacte l’ordenança sobre sancions als habitatges dels bancs buits més de dos anys.

Jordi Joan ofereix a la regidora Vercher tots els recursos municipals


L’alcalde Jordi Joan li va oferir a Karina Vercher tots els recurs humans i mitjans tècnics perquè la regidora no adscrita dirigesca la redacció de l’ordenança que contempla que l’Ajuntament puga imposar multes fins a 100.000 euros als bancs que mantinguen durant més de 2 anys pisos buits.

La proposta, que com reconeixia la regidora no es seua sino una copia de la proposta de la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca), té tot el suport del govern municipal i tal com li va dir l’alcalde es posava “tot l’Ajuntament, tots els técnics, tots els mitjans perquè vosté com a proposant siga la que dirigesca el treball”. Aquest oferiment li’l va repetir fins a tres vegades en el ple.

Cal dir que la moció s’havia presentat per urgència i ací l’alcalde va demanar a la regidora que seguira el procediment establit i aprovat per l’Ajuntament i que es el que usen tots els portaveus: presentar les propostes en temps i en les comissions, amb els informes tècnics escaientss, i després si vol presentar alguna cosa per urgència, amb una argumentació que demostre eixa urgència, com ha fallat la sentència recent sobre el plenari d’agost.

L’alcalde indicava que, com a regidora no adscrita,i en base a l’informe del Secretari Municipal “no podia presentar mocions, només ho poder fer els grups municipals”, però que no obstant això “pot considerar com aprovada aquesta moció, presente-la pels conductes normals i el pròxim plenari s’aprova. Ja la pot donar com aprovada. Pot vosté iniciar els treballs”, li indicava en referència a l’oferiment anterior.

L’alcalde davant la justificació de la regidora que l’havia enviada dijous als portaveus li va recordar que l’alcalde no ho és i li havia arribat eixe dilluns quan l’ordre del dia estava fet i ja no es podia incloure. La regidora va dir que la moció no era seua, era de la PAH i que l’aprovaren per enviar-li-la, a la qual cosa l’alcalde li va dir que no hi havia problema, que els podia enviar la gravació amb el compromís del govern municipal que s’aprova en el ple de març, i ací li va tornar a repetir que tenia al seu abast tot l’Ajuntament per fer el treball.
L'alcalde mostra l'informe del secretari on es diu que no pot presentar mocions
El PP va indicar que hi havia diversos punts de vista sobre la possibilitat o no de que la regidora no adscrita presentara mocions, i es va acordar elevar consulta al Consell Jurídic Valencià.

De nou el tema apareixia en el plenari quan la regidora en “precs i preguntes” va donar les gracies per l’oferiment de l’Alcaldia però va demanar la creació d’un grup de treball format per un regidor de cada grup. L’alcalde li va dir que iniciara els treballs de l'ordenança, fixara les bases i que que fora ella qui el dirigira i quan això estiga conclós ho comunique als grups, però primer cal fer els treballs de l'ordenança per a la qual cosa va tornar a repetir que posava a la seua disposició tots els mitjans de l’Ajuntament.

De fet, segons hem sabut, l’Alcalde va firmar ahir una circular dirigida als funcionaris on se’ls indica que estan tots a la disposició de la regidora per iniciar els tràmits legals i estudis per redactar una ordenança que facilite poder multar als bancs que tinguen més de dos anys vivendes buides.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixa karina sap molt be vendre fum. No fara res perque mai va a res, ni a comissions ni a reunions ni a res. Alla en el nord esta molt be, despues de fer els empastres, no moure un dit i pactar en el PP. Els seus grans aliats, que li passe la proposta a ells a vore que fan!

Anònim ha dit...

menys mal que el nostre alcalde sap posar les coses al seu lloc...

Anònim ha dit...

Molt ben fet. Qui millor que Karina per a portar avant esta proposta. ës molt facil demanar que la faena la facen altres.

GORDON GEKKO ha dit...

Ara Karina haurà de fer una cosa que mai a fet: treballar.

Anònim ha dit...

Pense que des de Catalunya, i ahí està la "trampeta" que li ha fet JJ per a deixar-la en evidència, difícil ho té .

Anònim ha dit...

Kaarina lo ue sab fer, es posar problemes, per que treballar no en sab.