L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 1 de febrer del 2014

Les regidories d’Esport i de Medi Ambient de Tavernes han celebrat avui el “Dia de l’Arbre”.

Foto de familia abans d'eixir

Aquest matí s’ha efectuat una plantació d’arbres als voltants de la Fonteta de la Mina. Amb aquest acte, les regidories d’Esport i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes, dirigides per Josep Llácer i Perfecto Benavent, han celebrat la jornada mundial dedicada al “Dia de l’Arbre”.

El lema de l’activitat ha estat “Repoblem les nostres muntanyes” i s’han plantat sobre els 800 plançons d’espècies com el pi blanc, arbocers, roure i carrasca.
Els regidors d'Esport i Medi Ambient mans a la faenae
Els  regidors Llácer i Benavent han participat en l’activitat i hi han col·laborat plantant els seus plançons. En el lloc de la plantació, han destacat que aquestes activitats serveixen per a repoblar les nostres muntanyes, i suposa el reforçament d’un treball en equip que comença des dels monitors de l’Escola de Jocs, implica a les forces de seguretat, Protección Civil i Creu Roja, a entitats tan representatives en la defensa del nostre entorn, com el Centre Excursionista, el Grupde Muntanya o els joves del grup Scouts Valldigna,i hi involucra a un gran nombre de pares i mares que han acompanyat els seus fills, i els donen un exemple d’estima i cura de la natura i de la nostra Valldigna. 

Unes imatges de l'activitat
 Els participans s’havien reunit a la porta del polisportiu, on després de comprobar que el dia anava escampant de les nuvolades que a la matinada amenaven pluja, s’ha decidit efectuar l’activitat, que acabava sobre la 1 de migdia.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que sols està el GM i el CETV, a les imatges es veuen, i em consta que fa mes de 30 anys que ho celebren, joves del Grup Scout Valldigna. Si es nombra a les entitats participants, que menys que nombrar-les a totes, que tampoc no en son 15 ó 20.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Demanem disculpem per l'oblit, però sincerament no sabíem que també hi participaveu avui.
Altres vegades ho haveu fet vosaltres en una jornada vostre només i ací ens hem fet resso d'eixa repoblació, com també ens fet resso d'altres activitats que haveu fet com per exemple la neteja de la nostra costa.

Per tant, no està en el nostre ànim deixar-vos de costat i als fets ens remetem.

Lamentem que eixe oblit us haga fet escriure la nota on notem una certa crispació, quan no era la nostra intenció.

I ho repetim: disculpeu-nos el despiste, sense cap intenció.

Anònim ha dit...

Perdona tinc un dubte i com veig que entens bastant d'escoltisme a veure si em saps respondre: quan se li va canviar el nom a l'Agrupament Escolta Valldigna?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pots vore el llibre "Escultismo, educación y tiempo libre" article de Vicent Altur pàgina 214 i següents. Igual és això el que busques.

Anònim ha dit...

Gracies Cotorra per la molestia de contestar. Pero no era aixo el que buscava. Et que pretenia era fer-li veure "al nostre amic" que un oblit o descuit el pot tenir qualsevol perque actualment el nom oficial "dels scouts del poble" es en valencia, es a dir, Agrupament Escolta Valldigna" i no en castella o en angles, Grup Scout Valldigna, per tant l'autor del comentari tambe estava tenint un descuit. No entenc l'actitud de la gent q a la minima et salta a la jugular i no es mira mai el melic. Tot i q el text no ho digues les imatges son mes q evidents de qui hi era o no a l'event. O es que aixo d'una imatge val mes q mil paraules ja no esta en vigor?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies.