L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 de febrer del 2014

Cavalcada del Ninot 2014

Premi crítica local: Falla Cambro 


Millor carrossa: Falla La Via

  
Millor tema: Falla Portal


 Millor comparsa infantil: Falla Portal



Millor comparsa majors: Falla Prado 



La nostra enhorabona als guanyadors. Ha estat una cavalcada ben vistosa i que ha animat i posat color als carrers de Tavernes, alhora que ha demostrat el treball i l'esforç de totes les comissions.

La fallera major, Empar Maians i la seua Cort d'Honor, el president de la Federació, Ximo Felis, i el present nat de la Federació i alcalde, Jordi Joan, acompanyat de regidors presenciaren la cavalcada, mentre al costat el jurat prenia notes per qualificar les comissions.
 
-

27 comentaris:

Anònim ha dit...

No trobe correcte que els feren portar als fallerets les pancartes de critica politica, crec que les preocupacions dels xiquets son altres, esta be la critica al poder pero que les haveren portat els majors que les han escrit, els xiquets no saben de que va allò.
Sobre la llotgeta d'autoritats amb les falleres dir de Perfecto lo que en el seu dia Cèsar a Brutus: tu tambe, fill meu?

Anònim ha dit...

L'any que ve que posen policlins en la disco

Anònim ha dit...

Totalment d'acord en tots els premis que s'han donat excepte en un.La carrossa mes bonica i lluidora sense dubte es la de la Falla Passeig, pero si es cert el que es rumoreja de que era alquilada (cosa que ens poden confirmar els membres de la Falla Passeig)em pareix bé que l'hajen descalificada d.aquest concurs. Sense anim d'ofendre a ningu hi havien dos falles que es mereixien aquest premi El Cambro i la Prado.

Anònim ha dit...

jo no se si la carrossa era alquilada o no però a les bases que fan la fdf de la cavalcada no hi ha cap punt on pose que les carroses no es puguen alquilar, per lo tant no estic gens d'acord en que l'hagen descalificat, si hi ha gent qe te algun problema en que les carroses s' alquilen que la fdf canvie les bases que jo crec que no es tant dificil. I ho senc molt però a la vista de la majoria de gent la millor era la del passeig.

Anònim ha dit...

La carrossa de la Falla Passeig no era llogada. Conec fallers del Passeig que han passat aquestes últimes setmanes més temps a la falla fent carrossa que a casa...
I opine el mateix que el primer anònim, les crítiques son cosa de majors. Deixem als xiquets ser xiquets...

Anònim ha dit...

cap carrosa ha segut descalificada, no se perque la gent parla sense saber

Anònim ha dit...

La carrosa dl Passeig era llogada.

Anònim ha dit...

Això és el bonic de les Falles: la polèmica.
Igual que el futbol.

Anònim ha dit...

carrosa del passeig era llogada , ho se perque meu an confirmat mes d'un de la falla passeig

Anònim ha dit...

Deixeu estar la polèmica a casa i disfruteu, que falles tan grans com les que té Tavernes, no les trobareu en ningun lloc!! La festa la fem gran entre tots però, amb germanor i, permitiu-me dir-ho, amb competicions amistoses. Si no som nosaltres els que defençem la nostra festa, qui ho farà. Jo sóc faller i tinc amics en totes les falles i si la meua ix perdent i la dels meus amics guanya, m'alegraré per ells i m'ho passaré igual de bé, perquè per 2 dies d glòria, no s'ha de patir. I que visquen les falles de Tavernes de la Valldigna!!!!!!!

Anònim ha dit...

Estic dacord en que hi haja diversitat d'opinions...potser la mes bonica fora la del passeig...xo sens dubte la mes treballada era la d la via...o ningu es va donar compte que les gominoles de la caseta eren de veres??o que la carrossa i l'esclatasang eren d boletes d paper??no sempre el merit esta en lo k lluisca...el treball que tenia exa carrossa era digne d'aquest premi.

Anònim ha dit...

Com diu la dita; tots els anys la mateixa historia.
Cadascu donaria els premis seguint el seu criteri propi.
Uns es fixaran en l´epectacularitat, els altres en la feina que hi ha darrere etc.....
I ara donaran els premis dels monuments i tornarà a eixir la gent que no li pareix be com s´han donat.
Pareix ser que les coses no canvien.

Anònim ha dit...

i que pasa si era llogada? el problema no es eixe perque ho torne a repetir no hi ha cap punt a les bases que diga que no es puga llogar una carrossa!! ja esta be de parlar del tema que sempre la paguen els mateixos!! ja voldria vore jo els comentaris si ho havera llogat una altra falla... ho deixe ahi!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem exàctament amb eixe: "ho deixe ahí" (per cert: "ahí" no existeix en valencià) si vols dir que no els haguérem publicat.
Si així fóra, res més lluny de la realitat. S'haurien publicat.

Anònim ha dit...

en cap moment m'he referit a que la cotorra de la vall no haguera publicat eixos comentaris perque se que si, em referia a la gent del mon de les falles que no s'ho havera pres de la mateixa manera en el cas d'alguna de les altres falles, és una opinió personal simplement.

Anònim ha dit...

Últim anònim, també pots dir que la Cotorra és d'una falla i no d'altres, com els del Bloc van a esmorzar a uns casals i no a altres.I no passa res. Símplement t'arrisques a que no t'ho publiquen, tal com no publicaran este comentari.

Anònim ha dit...

Si t'informares de les coses... no clavaries la pota.

Si t'informares sabries que la gent del Bloc, ara Compromís, abans UPV sabries que està anant tots els anys a esmorzar al Portal des de pràcticament la seua fundació.

Això va començar quan nomes hi havia una falla i tots els partits del poble foren convidats a anar a esmorzar o sopar (l'esmorzar o sopar el paga cadascu el seu no el paga la falla) un dia de falles per Josep SantMarti, el seu president en aquell temps.

Només vam acudir els de la UPV i ho feren a esmorzar i això va seguir l'any següent, i un any més així ha continuat fins ara, com un costum més.

Per cert, la teua falla ha convidat els partits del poble a anar i esmorzar un dia allí amb els fallers?

Anònim ha dit...

Gracies per aclarir-ho, q vols dir q son dl Portal es q governen, mes voldriem i aixi sense fer feina ho guanyariem tot. Crec q si la memoria no em falla Manolo dl Passeig i Eugenio d la Via ( o tambe dl Passeig). Que bonic es viure en la ignorancia...

Anònim ha dit...

Hola vallers, sóc de la falla Passeig i puc afirmar que la nostra carrossa era llogada. Nosaltres no anem a pels premis, sols volem passar-ho bé. Però puc dir que els premis han estat ben donats excepte el de la carrossa. Hi havien tres carrosses molt xules: Cambro, Dula i Prado. Però ja sabeu que cada persona és un món i per a gustos: colors.

Anònim ha dit...

Així ens va! Quan respecte als articles que informen de les retallades del govern, la corrupció, la desarticulació dels serveis públics, ningú té cap comentari que fer sobre aquestos temes. Però després de la cavalcada de Ninot tothom se sent implicat i vol intervenir en un debat sobre un fet tan transcendent! Doncs això, cada país té el govern que es mereix!

Anònim ha dit...

Potser la ignorancia està personificada en vosté. Sols cal mirar un poc enrere per comprovar que la Falla Passeig també guanya premis dense que governe Manolo o Eugenio. Des que governa Jordi la Passeig ha guanyat dos primers premis ala monuments. Premis a l'ús del valencià, premis de cabalgata i lletra d'or. Potser la seua ignorancia siga realment la subjectivitat de que '"lo que jo guante és per mèrit i el que guanyen els demés, xq els ho donen...". Queda així pues demostrat que aquesta falla ha obtés recompensa al seu esforç i treball independentment del color polític... Vergonya de fallers com tu que desmereixen la feina de la resta de fallers i barretgen falles i política... En fí... Germanor...

Anònim ha dit...

A l'anonim del cinquè comentari deuria d'agafar-li vergonya, dient que durant la setmana va vore treballar molts fallers al casal en la carrossa, quan s'ha demostrat que era al contrari. Alguns s'haurien de prendre les Falles amb mes tranquilitat i menys a pit, total nomes son això, una festa.

Anònim ha dit...

cansat de que acusen a la falla passeig...si no es del vostre gust..hi han 5 falles mes...pero no parleu per parlar q dona llastima vore certs comentaris en contra de la Falla PASSEIG.

Anònim ha dit...

quanta germanor i ganes de protagonisme hi ha en aquest poble, continueu que despres vindran els premis dels ninots indultats, llibrets, falles... i continuarem tirant-nos merda els uns als altres, però lo bo de la qüestió és que després pregonem a tot arreu la germanor que hi ha al poble de tavernes en tots els discursets. Cadascú que faja el que vullga dins d'unes normes i guanye el que guanye mai estarem tots d'acord però almenys tingam un poc de coherència i respectem el mon de les falles. Per favor germanor per a totes les falles!!

Anònim ha dit...

I Portal, per a gustos carroses

Anònim ha dit...

Ignorant es aquell q no enten la satira, d les paraules. Quan primer s'acusa al Portal q convida a esmorzar als politics, i es mesclen les Falles en la politica. Xe deixeu viure, realitat i si q es de veres q el passeig guanya premis desde q governen altres. Si lligues el comentari no posa res de q no guanyen simplement s'aclarix a les falles q pertanyen els governants

Anònim ha dit...

Jo sóc de la Dula , totes les carrosses estaven xules i les disfresses també ara per a mi la mru la millor ja que hem passat unes setmanes molt divertides fent-la tan grans com menuts