L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 8 de febrer del 2014

L'Ajuntament dóna possibilitats a realitzar pràctiques becades d'estudiants universitaris de la ciutat

El regidor de Joventut i Foment Local, Josep Llácer
L'Ajuntament ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques becades remunerades a 4 estudiants universitaris de la ciutat.

La sol·licitud de pràctiques la poden efectuar els alumnes que tinguen aprovades almenys, el 50% dels crèdits i estar cursant alguna de les següents carreres: Enginyer Tècnic Industrial (especialitat elèctrica), Arquitectura, Periodisme, Filologia Catalana, Filologia Anglesa, Història o Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

El regidor de Joventut i Foment Local de Tavernes, Josep Llàcer, ha explicat que “Des de l’Ajuntament de Tavernes tenim un compromís amb els nostres jóvens; per això ens hem adherit al programa de beques de la Diputació de València i oferim als estudiants universitaris de Tavernes la possibilitat de fer les pràctiques i formar-se amb nosaltres. En estos temps de crisi que vivim és fonamental la formació i l’Ajuntament de Tavernes engega totes les iniciatives al nostre abast per a poder oferir un futur millor als nostres veïns”.

Els estudiants universitaris que estan actualment estudiant en la Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat CEU Cardenal Herrera o Universitat Catòlica San Vicente Mártir i que estiguen interessats en una de les 4 beques oferides, una per universitat, hauran de passar entre el 7 i el 14 de febrer per l’Agència de Desenvolupament Local, C/ Calvari núm. 87, telefonar al 96 282 36 60 o escriure al correu b009@tavernes.org

Més informació a:

Universitat de València –ADEIT: http://bit.ly/1dODwuX

-