L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de febrer del 2014

L'Ajuntament asfalta carrers de la Sardina


L'Ajuntament  ha acabat les tasques d'asfaltat asfaltat en alguns carrers de la urbanització “Playa de los Naranjos”, coneguda com a La Sardina. Les obres es van iniciar fa unes setmanes amb els treballs previs d'anivellar, compactar, fer voreres, arreglar alguns fanals, revisar les trapes del clavegueram i ha quedat conclós aquests dies.
Després d'aquest asfaltat, que no és encara definitiu, un dels grans beneficiats, potser el que més, és el Camí Marenys, una via molt transitada i que presentava fins ara greus desperfectes en el terra i no tenia voreres. L'aspecte que té ara és el que podeu vore a les primeres fotografies.

 
Alguns dels carrers de la urbanització han gaudit també d'asfaltat, com es pot vore a les fotografies de dalt. L'obra suposa una inversió municipal de 90.000 euros, obtinguts de fons pròpis, i que se sumen als vora 200.000 euros que es van dedicar l’any passat en la urbanització de l’escoleta i la zona dels voltants també amb fons propis de l'Ajuntament.

La urbanització de l'escoleta i aquest asfaltat de carrers són les úniques obres que ha vist aquest sector, pràcticament abandonat quant a millores urbanístiques, des que l'empresa Caja Territorial de Madrid va fer fallida i va deixar sense concloure la urbanització fa ara 20 anys.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En la part del cami marenys que dona als horts han posat un bordillo i prou. De moment no hi ha acera però si s'ha tirat formigo i s'ha rebaixat el bordillo en la entrada d'algunes casetes però en la entrada dels horts no s'ha fet res.
En el troç que hi ha entre el bordillo i el mur de les terres es faran xarcos i serà dificil entrar carretilles, rotovatos,...
Supose que l'ajuntament tindrà previst fer una acera en la part del cami marenys que dona als horts i no deixar-ho axina.

Anònim ha dit...

Les voreres li correspon a l'Ajuntament o fer-les als propietaris i si no les fan pagar-ho dins la quota urbanística?
No ho sé, ho pregunte. Jo estic en un cas paregut.

Anònim ha dit...

A veure quant ens toca als veïns del carrer del cine Olimpo, "cagador" oficial d'animals de companyia. A l'estiu fa una pudor que no es pot aguantar, ja que el paviment no es pot netejar per els serveis públics de neteja.