L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 26 de febrer del 2014

Baldoví (Compromís) acusa a Rajoy de viure en el mon multicolor de l'abeja Maya

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha afirmat en  l'ascens al govern de Mariano Rajoy i el PP ha servit perquè el País Valencià deixe de ser un motor econòmic a l’Estat i haja passat a ser pobre.
 
"Amb el seu Govern, hem deixat de ser avantguarda, capdavanters, un motor, per a passar a ser pobres" ha denunciat Baldoví en el Debat sobre l'Estat de la Nació. També li ha recordat la "infrafinanciació" valenciana, i l'existència del "deute històric" de 13.000 milions de l’Estat valorat pels experts que va triar el mateix PP valencià. 
 
El diputat de Compromís ha criticat que el president haja tractat d'ofegar-nos amb xifres per fer valdre que hi ha recuperació econòmica, quan les dades com l'atur "castiguen les persones i demostren que hi ha menys ocupació i de pitjor qualitat". Així "Espanya avança",  però ho fa "cap a la desigualtat". 


"S'ha pensat que els ciutadans ens creiem tot el que ens explica (...), vosté està en el món multicolor de l’abella Maya" ha manifestat, lamentant, a més, que Rajoy haja dedicat "zero segons" a parlar de "problemes reals de la gent", com el copagament en la sanitat, la dependència, la llei de l'avortament o els desnonaments".

Al final de la seua intervenció amb un pot de Coca Cola i recordant l'ERE de l'empresa ha dit que davant això "hi ha dues opcions: deixar de beure Coca Cola" i en el context polític "deixar de votar el PP".    

Ací podeu seguir la seua intervenció al complet, sencera i la replica:



-