L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 10 de febrer del 2014

La Falla Prado celebra l'exaltació de les falleres majors



Aquest cap de setmana ha tingut lloc l’exaltació de les falleres majors 2014 de la Falla Prado, Clara Isabel Vidal i Climent, i Carla Escrihuela Pachés, actes que van tindre lloc en la Casa de la Cultura dissabte i diumenge respectivament.


Les falleres van estar acompanyades pels presidents de les comissions major i infantil, Vicent Enguix Palomares i Eric Magraner Talens, i les respectives Cort d'Honor. En els dos actes, la falla va oferir a tots els assistents uns espectacles musicals.

L'exaltació de les falleres va comptar amb una ampla presència de representants de totes les falles i membres de la Federació de Falles, entre ells el president nat l'alcalde Jordi Joan.

- Agraïm les fotos
-