L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 8 de febrer del 2014

“La Fundació que va organitzar la Visita del Papa té un forat de 8 milions que no sap qui l’assumirà” (Compromís)

¿Quants milions ha costat als valencians aquesta fotografia?

Compromís fa anys que reclama les factures de la Fundació V Encuentro sobre la Visita del Papa i només se li han facilitat els comptes genèrics. "Ara sabem per què s’ha negat reiteradament el PP a deixar-nos revisar les factures. Els comptes de la Visita del Papa a València fan vergonya, ja que han suposat un saqueig dels fons públics i presumptament van servir per finançar de manera il·legal al PP Popular" ha indicat la diputada Mònica Oltra.

Una visita que en opinió de Compromís ha estat un total despropòsit, com està deixant a la llum els informes policials, i les despeses de la qual encara no l’hem acabat de pagar els valencians donat que la Fundació organitzadora té un forat d’uns 8 milions d’euros, que no sap qui els pagarà. “No sabem si al final ho pagarà el voluntariós senyor Cotino, perquè els valencians continuem pagant la Visita del Papa del 2006 que va ser una ruïna per a les arques públiques però per a algunes empreses de la trama Gürtel, per descomptat, va ser molt lucrativa". 
Els informes donats a conéixer aquesta setmana han suposats veritables escàndols polítics que afecten al PP i han permés comprovar com ha hagut empreses a les quals se’ls ha pagat molt per damunt de les possibilitats dels valencians, com per exemple, contractant una quantitat d’urinaris que escapa a tota lògica: 7000 per a la visita del Papa, segons deia ahir “La Sexta” quan per falles només són 300 els contractats. “ Òbviament es va contractar amb aquesta magnitud per justificar un sobrecost generalitzat per damunt dels preus de mercat i tots aquests diners és el que ara investiga la justícia en el cas Gürtel si han tornat al Partit Popular".