L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 7 de setembre del 2010

LA MIRADA DELS AMICS I AMIGUES DE LA COTORRA


Una amiga de La Cotorra ens envia el següent text i les fotos.

Us adjunte dues fotos del pontet que creua l'estany de la platja nord de Tavernes. Com es pot comprovar en elles, la barana sols protegeix els metres centrals del pont, deixant la resta sense protecció. L'altura és considerable i resulta molt perillós per a majors i xiquets; sobretot per als menuts, pel seu interés en mirar i alimentar oques i tortugues.
No crec que siga molt costós completar la barana, així com fer-la més espessa, per tal d'evitar que algun xiquet s'esgole per baix la barana.

Gràcies pel text i fotos
-

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gràcies a vosaltres per fer-vos ressò. El mateix text l'he enviat a l'Ajuntament... espere'm que servisca per millorar els serveis públics.
Salut.