L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de setembre del 2010

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Un poble net i enllestit per a la festa


Hem rebut el següent correu i fotografia:

Són les 11:00 hores del matí d’avui dimecres i passejant pels Sequers acompanyat del meu estimat gosset, m’he trobat amb una activitat inusual a llarg de l’any. ¡Mai no havia vist tanta gent de neteja i serveis del nostre ajuntament concentrada allí. Cadascun a la seua feina per tal d’enllestir la zona!.

A la foto, si es fixeu, podeu trobar: en primer plànol i dalt d’una grua, un operari podant les rames seques de palmera amb una motoserra; al costat, a l’esquerra de la imatge segons la veieu, un operari escombrant la plaça i al fons es troba el camió de neteja amb l’eslogan “entre tots millor” amb els seus operaris que no es veuen massa bé, fent un bany per a refredar la zona o per deixar-la més neta que una patena, com se sol dir.

Una llàstima és que al llarg de l’estiu i durant tot l’any, poques vegades o no cap veus tanta intensitat en la neteja de la zona.

Davant això m’he preguntat: ¿Per què fan això, avui dimecres, 15 de setembre del 2010 si demà dijous, 16 del mateix mes, se celebraran ací les palles nocturnes i ho deixaran tot fet una porquera?

Ingenu que és un. O més bé, punyetero.

Un valler que passava per ahí.

- T'agraïm la nota i la fotografia

-

2 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...

La nostra Cotorra que també és una punyetera ens diu: "¿No serà que porten alguns convidats, peixos grossos del PP, eixa nit? N'oblideu que a la Baixà va vindre el secretari general valencià del PP ocupant llocs d'honor a la processó".

Anònim ha dit...

Podrieu aprofitar esta vesprada nit, per adonar-vos-en de l'escaló que encara continua al mateix lloc, i que es una Barrera Arquitectònica en tota regla, pagada amb diners del FEIL que pretenien eliminar Barreres Arquitectóniques.
Podeu vore les imatges que ja va publicar la cotorra en:
http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/05/lassociacio-valldigna-accessible.html