L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 6 de setembre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Final del Carrer La Barca (Zona Els Sequers), semirodona que tanca la urbanització. Hi ha un arbre gran, majestuós, dels millors exemplars que hi ha avui dia a Tavernes. L'arbre ha anat creixent i, com sol ser habitual a la nostra ciutat, les arrels han anat trencat i alçant alguns dels taulells de la gran vorera que forma la semirodona.
Però no. No volem parlar-vos de la vorera i de les arrels. Volem que fixeu l'atenció en la taca groc-roig de forma circular que hi ha davall l'arbre: són les fulles seques i els fruits que dóna. I eixa taca no es fa en un dia, ni en dos.
¿Farà una setmana que no ha passat l'equip de neteja pel lloc? Dues setmanes? Un més?...
Com diuen alguns veïns: serà veritat que només es neteja a fons el centre del poble?.
No voldríem donar-los la raó. Aixi que...

-

2 comentaris:

UN amic del poeta ha dit...

Aquesta placeta de l'entrada del poble es la que propose que s'anomene; Glorieta de Joan Vicent Clar " Mac". Eviddentment ben neta i arreglada.

A Ull ha dit...

Hola Cotorra, voldria comentar, que a més d'aquesta noticia i algunes més que haveu comentat sobre l'estat de les vorerers, també m'agradaria que comentareu l'estat de l'asfalt, justament en la mateixa zona on es situa aquesta plaçeta amb aquest arbre tan bonic.

Per favor, divulgueu-ho i que els agarre vergonya a la gent de l'ajuntament, si en tenen clar...

Gràcies.