L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 13 de setembre del 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Qui espera, desespera?


Si el premi és bo cal esperar i, en aquest cas, és aconseguir un ticket per a les paelles.
Que les paelles s'han convertit en l'acte multitudinari de les festes, no hi ha dubte. Bona prova era la cua que, a les 9 del matí, ja hi havia per aconseguir un ticket. Esperem que hi haja per a tots i totes.

-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no cal esperar tant, jo he anat a les 11h i com un rei (sense esperar) he recollit les meves. Encara quedaven unes 200. Ara això sí, si el que volen és estar a prop de l'escenari...

IMperdonable ha dit...

Jo faria una fabada asturiana per a que bufaren, per on son les bufes en valencià, en caldo gelat més de quatre que es posen a donar bosses com si fora d'ells el condumio per a fer la paella. Com els sopistes d'Irlanda, comprant voluntats.
En fi estem de festes i que no tinagam la mala sort de l'any passat, pluja i carna dolenta, que quna venen mal donades s'amaguen tots i totes. Bon profit, estem de festes.

Anònim ha dit...

No s´ha plantejat l´ajuntament en acabar un poc en la siverguenceria de lo que pasa en la arreplegada dels tikets.
En pareix una poca vergonya que la gent arreplege el condumio i se la guise en la cochera de sa casa.
Ja que es una festa el que vullga paella que se la faja en el lloc on li han donat.
I tambe es vergonyos pasegar per les paelles i vore llocs buits, i
si de cas vore tambe com despres d´alquilar les cadires i les taules no estaven ocupades.