L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 21 de juliol del 2010

Exposició en favor del centre de ADISVA


Sota el lema: "Hui et necessitem, demà, ens pots necessitar", l'Associació de Discapacitats de la Valldigna, ADISVA, ha muntat una expossició a la sala d'Expossicions de la Platja de Tavernes per recaptar fons que ajuden a acabar el seu Centre Ocupacional que esta construint-se al polígon industrial El Pla, en concret al costat de Disvall.
Com ja hem informat en altres ocasions ja està construïda l'estructura del Centre, i hi ha molta gent ajudant en la seua construcció.
Els quadres a la venda són de donacions d'artistes local i d'un circuit artístic on hi ha artistes nacionals i internacionals. En tota més de cent firmes.

INAUGURACIÓ 22 DE JULIOL A LES 19 h.

Cal que tots hi col·laborem!
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Por favor, alguien me puede decir la dirección del Centro de Exposiciones de la Playa de Tavernes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La Sala d'Exposicions es troba a l'entrada de l'Avinguda de la Marina, dalt de l'edifici que serveix d'oficines i reten de la Policia Local de Tavernes.

Anònim ha dit...

dalt de la creu roja.

Anònim ha dit...

Adisva confia més en els forasters que en la gent del poble. El cotxe passa per la platja i anuncia només en castellà l'exposició.
Que els que parlem valencià no ens mereixem res?

Anònim ha dit...

Adisva confia més en els forasters que en la gent del poble. El cotxe passa per la platja i anuncia només en castellà l'exposició.
Que els que parlem valencià no ens mereixem res?

Anònim ha dit...

La platja està poblada a l'estiu per persones provinent de zones on existeix el monolingüisme (castellà) a les hores no entendran res. Tu per sort teua ets bilingüe, per tant el missatge arribarà a tots. Supose que la intenció és aquesta "que el missatge arribe a tots" deixant la compensació de la minorització per a la resta del any, no creus?

Anònim ha dit...

Doncs no amic. No és això.
Ara, des del moment que justifiques allò que és injustificable, em negue a perdre el temps enraonant sobre el tema.
I no. No sóc bilingüe. Sóc monolingüe.
La societat on visc - siga Regne, País Valencià o Comunitat- serà bilingüe a nivell jurídic o institucional i estatuari, però les persones no.
Podem arribar a tindre un nivell de competència lingüística semblant en ambdós llengües, però no hi ha persones bilingües. Ni trilingües.
I ja m'he allargat massa.