L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de gener del 2010

Hem estat la riota del País Valencià

Sí, amigues i amics, la notícia del desgavell del tema l’institut ha estat arreplegada per la premsa en les seues edicions generals i no cal ni dir com s’han rist de nosaltres, i quin és l’espectacle que hem donat arreu del País Valencià.
No sabem si a vosaltres us ha passat, però la gent que fem aquesta “Cotorra” ha tingut comunicacions d'amics d’altres localitats interessant-se pel tema i dient-nos la seua, que no reproduïrem ací, però com a mostra us direm que un amic de fora la Valldigna ens assegurava que “ni en els millors temps de Franco”.
Hem sabut que ahir el tema va arribar fins a la Inspecció Educativa de la Conselleria d’Educació, que es va reunir d’urgència per vore que passava ací després del revol de la premsa. Hem sabut que l’Inspector de Zona va parlar ahir amb directors de la Valldigna i va dir que la proposta anava endavant perquè era tècnica, lògica, basada en els principis de la Conselleria i la llei, com ja calia suposar, i que no canviava l’adscripció vigent quant a Benifairó i Simat. L'inspector ha fet una proposta per a la zona educativa de la Valldigna amb criteris professionals i s'ha deixat de costat monsergues populistes com les que volen imposar el PP, PSOE i EU de Tavernes.

L’ajuntament de Benifairó per la seua part va enviar ahir a Conselleria la resolució del ple celebrat fa dies on acceptava i aprovava l’adscripció feta per la Conselleria i del seu col·legi a l’IES La Valldigna. No cal repetir que eixa adscripció no canviava res, perquè sempre han estat adscrits a eixe centre. Cal dir que al contrari que ha fet Manolo Vidal, president nat del Consell Escolar, que no havia comunicat res a ningú fins el passat dimarts, l’alcalde de Benifairó Jesús Ferrando, també president nat del seu Consell Escolar Municipal, en Nadal quan va rebre la notificació de l’adscripció la va informar a la comunitat educativa i ple municipal.


Simat ja ha fet pública la convocatoria d’un ple extraordinari el dilluns per tractar el tema. Simat com és previsible acceptarà i recolzarà la proposta de la Conselleria de que els seus alumnes vagen al IES La Valldigna. No pensem que el PP de Simat es posicione en contra i recolze la postura del PP de Tavernes.

I avui la premsa ens conta que el portaveu del PSOE, Salvador Blasco, ha reconegut que la seua proposta aprovada amb els vots del PP i EU és totalment inviable, cosa que ja havia manifestat el Bloc. Eixa proposta demanava que tots els centres de Tavernes vagen a l’IES La Valldigna i que en els de Simat i Benifairó qui es quedaren en l’IES Jaume II el Just.
Salvador Blasco, en les manifestación que arreplega Levante-EMV, diu ara que el PSOE valler està d’acord amb el dictamen del Consell Escolar Municipal de Tavernes que accepta l’adscripció de Conselleria però amb l’afegit que es contemple també el collegi Divina Aurora.
Les manifestacions, afig el diari, són una contradicció amb el que va defensar i va proposar el PSOE en el ple de Tavernes, i que han significat un allunyament amb els respectius col·lectius socialistes de Simat i Benifairó.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada vegada m'agrada més el "bolg"

La Cotorra de la Vall ha dit...

Amic anònim:
Ho sentim. No podem publicar el teu comentari.
Tu mateix ens dius: "Espere que no veteu el comentari", és a dir, ja saps que no és massa correcte el que dius. Unes paraules que ens recorden allò de "Excusatio non petita, accusatio manifesta".
Ho hem dit moltes vegades.
No podem publicar comentaris que, com és el cas, es limita a insultar als alcaldes de Tavernes i Simat.

Filosof ha dit...

Sobre les declaracions de Salvador Blasco, persona que conec, entenc que haja de rectificar donada la seua trajectòria personal en la planificació educativa local. Pensem que tant ell per contacte amb la seua dona, Tere, directora del Sant Miquel, ha estat de segur participant amb els problemes locals d'educació.
No sabem que en pensarà Tere de tot aquest embolic, o parany que els ha portat el PP, però Salva Blasco no esta d'acord segur amb la proposta que va presentar. Hi ha dos arguments de pes que de segur ell tindria en compte
1.- com es poden trobar els pares dels alumnes de Simat i Benifairó al tindre que portar els seus fills o filles obligatòriament a Tavernes.
2.- estic segur que ell voldrà que actuen i es potencien els organs de participació ciutadana, i més els que estan regulats per llei, com el CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL que no el domina cap partit.
Per tant, entenc que ha estat més un lapsus politic que un platejament personal en política. Ningú podrà dir que ell haja demanat que no vagen els alumnes de Simat i Benifairó al IES Valldigna, no ho ha dit. Es una proposta inviable, quasi amb la mateixa inviabilitat de la del PP.
Ara bé, no devem canviar els nostres plantejaments per poder tindre un grapat de vots més, i hem de pensar molt en els plantejaments xenòfobs que recorren europa, No podem acabar posant estrelles pegades a les solapes de cap alumne per a assenyalar-los com a forasters. Més quan Tavernes vol d'eixar de ser poblerina, vol ser acollidora i exercir de capitailtat de la Valldigna, mireu la seua aportació a la Mancomunitat dela Valldigna.
Pensem com recullien els nostres joves a Xeresa a l'equip de futbol, pensem que els de Simat els van oferir anar a Simat als juagadors que no tenein cabuda a Tavernes.
Eixes son les vergonyes que te el PP de Tavernes, com bé publicava la Cotorra, Junt a la reconstrucción del IES Jaume II. Altre tant en la manca de participació dels consells municipals.
No podem entendre com pot acabar el nostre poble amb politiques de segregació sino es per la impotència d'aquells que no saben que fer amb el poder per a servir millor a la societat, i entre aquestos no pose personalment a Salva Blasco.

Un pare ha dit...

Amic Filosof, vulgam o no el PSOE i Salvador Blasco van proposar i aprovar que els xiquets i xiquetes de Simat i Benifairó NO vagen a l’IES La Valldigna.
I això és discriminació. I greu que vinga d'un professor o dels professors que té el PSOE en l'ajuntament.

Professora de l'IES ha dit...

No hi ha disculpa per a Salvador Blasco. Ha de pensar molt bé les coses que diu. Si la gent que ha de posar seny el perd, no pot tindre la meua confiança. En els moments dificils cal tindre els conceptes progressistes clars, i ell no els ha tingut. No ha pensat en el nostre Institut, ni en el nostre present.

crític ha dit...

Sóc Salvador Blasco, vaig a explicar el sentit de la proposta socialista al plenari en qüestió:
1r.- La Conselleria vol 4 línies a l'IES La Valldigna i proposa Simat, Benifairó i Sant Miquel.
2n.- El Consell Escolar Municipal, a pesar de les manipulacions i la falta d'informació i tot el que es pot dir del regidor S. Ribis, aprova acceptar el que proposa conselleria però afegint el CP Divina Aurora, que actualment hi està adscrit.
3r.- El PP, com no ha eixit amb la seua convoca extraordinàriament un ple per tractar el tema, i a la junta de portaveus estic una hora discutint, intentant dissuadir Manolo vidal de fer-lo per tot el que comporta de trencament de la Valldigna, segregació, populisme barat, indignitat, etc. a més de que el Consell Escolar Municipal ja s'ha pronunciat i és l'unic órgan que pot fer-ho, cosa que poden corroborar la resta de portaveus, Jordi Juen també. Però L'alcalde diu que continua convocat el plenari.
4t. Al plenari tenim la proposta del PP que distribueix els dos IES, Simat, Benifairó i Magraner al Jaume II i Alfàndec i Sant Miquel a La Valldigna perque són del poble i han pagat els terrenys.
Esta proposta, barroera, populista menyspreable, és la que més s'acosta a la de la Conselleria que vol 4 línies.
El nostre objectiu és evitar que esta p`roposta isca endavant i per això hi ha diverses solucions:
- No anar al plenari, per tant s'aprova la proposta del PP.
- Anar i votar en contra; també is la proposta del PP.
- Intentar canviar eixa proposta i a més fer-la el més inviable possible perquè la Conselleria no la tinga en compte.
5é.- Optem per esta última i aconseguim que el PP canvie la seua proposta inicial afegint també el Divina Aurora, i afegim una altra nostra que no discrimina ningú i és totalment inviable, i que literalment diu:
Que tots el centres de Tavernes vagen a l'IES La Valldigna".
No es nomena en cap moment a Simat ni a Benifairó, que considerem que com actualment ja estan adscrits i la Conselleria també ho contempla en la seua proposta, segueixen allí.
El PP com no vol quedar darrere també s'afig a la proposta i votem, quedat el resultat com ja sabeu:
- Proposta del PP distribuint tots els centres per IES: Simat Benifariró, i Magraner al Jaume II i Alfàndec, Sant Miquel i Divina Aurora a l'IES La Valldigna, 9 vots del PP
- Proposta del PSPV-PSOE tots els centres de Tavernes a l'IES La Valldigna; 14 vots del PP,PSPV i EU.
Per tant el resultat del plenari és: dos porpostes una de 5 línies segregadora i infame i una altra que de 6 línies totalment inviable.

Per la qual cosa quan arribe a la Conselleria es posaran les mans al cap i faran la que ells proposen.

S'ha fet tot això amb el proposit que Benifairò i Simat continuen estant adscrits a la Valldigna, com és de trellat.

Els Socialistem de Tavernes tenim clar el nostre objectiu.

Voldria dir-li a la professora de l'IES que estiga tranquil·la que nosaltres sempre defensarem l'ensenyament públic i que les meues explicacions li hagen aclarit el tema

Un pare ha dit...

I què passarà si la Conselleria finalment la que accepta és la proposta del PSOE? Això no ho haveu pensat?
Menuda relliscada la vostra o si voleu en castellà : que metedura de pata la del PSOE!

EU ha dit...

Salvador Blasco.. no tens escusa.Tots als politicastros de Tavernes foro. Per rasistes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Aclariment (encara que pensem que no cal):

No considerem EU com a Esquerra Unida, sinó com unes iniciales o pseudònim de qualsevol lector.
Això pensem està clar quan el partit EU va votar també a favor la proposta socialista.

falcó ha dit...

Bé , sobre el comentari del senyor Blasco, al qui no conec personalment, seré breu. Més val es dedique a la docència i deixe la política. Seria millor per a tots, inclòs per a éll. Amb el seu aclariment encara m'ho ha posat pitjor. De fet, posteriorment hi ha un comentari d'un Pare què reproduisc íntegrament perquè, al meu parer, no té desperdici, tot i perquè això mateix he pensat jo, des del primer moment i així ho he manifestat: "I què passarà si la Conselleria finalment la que accepta és la proposta del PSOE? Això no ho haveu pensat?
Menuda relliscada la vostra o si voleu en castellà : que metedura de pata la del PSOE!"

Fins ací el que respecta al comentari del bon senyor Blasco. Ara, una xicoteta pincellada al comentari del company Filòsof, molt personal i que probablement sols éll entenga perquè vé d'un xicotet afer produït en uns comentaris sobre aquest tema en una altra pàgina anterior.

Company Filòsof, si no entenc la incoherència esgrimida en la postura dels dos regidors del Bloc, votant en contra de la burrada de proposta del PP i abstenint-se en la cafrada del PSOE, menys entenc el que vulgau explicar-me ara dels del PSOE, i més després dels cúmuls de despropòsits als que ja em tenen acostumat. Ho dic en primera persona perquè eixa és la meua impressió personal.

Els meus fills van al col·legi Magraner i, segons les diferents propostes, els toca anar al Jaume II, cosa que no em preocupa com ja he dit en un altre comentari, sempre que les condicions del centre milloren un poc, què a la fi és que hurien d'exigir els polítics locals i si no, fer pinya i convocar protestes davant la Conselleria. Segur que tindria èxit.

Vist el que diuen ambdues propostes, els meus fills són ciutadans de segona o tercera, com la catalogació que fan dels xiquets/es dels pobles veïns de Benifairó i Simat. Els meus fills són tan dignes com la resta de xiquets/es de Tavernes, i els xiquets dels altres pobles també.

Mireu, jo vinc d'un poblet al Sud de Gandia. Quan vaig anar a l'institut, a estudiar BUP (Batxillerat Unificat Polivalent), ja fa dies d'això, ho vaig fer al María Enríquez (abans Francisco Franco) conegut per tothom com l'Institut Nou. Realment era el nou. El vell, i així el coneixiem tots populatment, era l'Ausiàs March. Per no ser ciutadà de Gandia, ningú em va discriminar enviant-me a gal·leres. Em van escolaritzar on per localització em corresponia. Els pobles del Sud al María Enríquez i els del Nord, a l'Ausiàs March, barrejats amb els alumnes gandians. He de dir que per als que anàvem a estudir, ens venia millor anar al M.E. que no pas a l'A.M. perquè podiem arribnar fàcilm,ent amb bicileta i si algú el portaven amb cotxe, per a ciruclar i estacionarv era millor que no anar per dins de Gandia.

I després, a Tavernes, quan es parla de Gandia la miren com als fesols de careta. Els fa fàstic parlar del pixavins (pixa els veïns) de la capital de la Safor. Doncs, vaja un exemple de capitalitat ha donat Tavernes.

Anònim ha dit...

anonim
si sempre benifairo i simat han anat a la valldigna. ara que voleu canviar-nos de lloc. el que tindria que fer es arreglar IES jaume II . QUE AIXO ES VERGONYOS . I EL PP QUE MANA PROU QUE TIRE UNA MANETA.

EU ha dit...

EU de Simat i a peu.

Anònim ha dit...

El PSOE de Tavernes ha caigut en el parany del PP i encara que vols llavar-se la cara(Blasco), la proposta seua i la del PP fan un "tufillo" a racisme, a discriminació. El PSOE de cada poble pensa diferent.

Esquerra Unida ha fet seguidisme i no s'aclareix, perquè EU de Simat, diu el contrari que l'EU de Càndido(Tavernes). Va votar a favor, per tant, també discrimina Simat i Benifairó.

El PP de cada poble també pensa diferent. Ni parlar-ne, sols ens tapem el nas.

Les declaracions al Levante que fa Esquerra Republicana són encertades; he llegit el comunicat de dijous passat.Esquerra diu el mateix a cada poble:
www.esquerra.cat/simatdelavalldigna

El Bloc no va fer propostes com el PP i PSOE. Va votar en contra al Ple. Sembla que el Bloc pensa igual als tres pobles.

Demà dilluns a les 8 de la nit hi ha Ple a Simat per tractar el tema.
Esperem que hi haja seny, sobretot del PP simater i no vulga tapar-li les vergonyes de Ribis.

Per acabar, Manolo Vidal, pensava que eres més intel·ligent, amb més seny; si així fores, hagueres tingut l'habilitat política, la sagacitat de reconduir la situació surrealista creada al ple de Tavernes sense destapar la incompetència del teu regidor Ribis, que és el CULPABLE de tot. No ho vas fer i has perdut bastants punts. A més a més, l'AMPA i la direció de l'IES La Valldigna també estan discriminats al Consell Escolar Municipal i tu estas consentint-ho. Ni uns ni altres tenen representació, perquè Ribis no els vol(nota al web IES). Quina casualitat! ara que es tracten temes del seu IES, no s'enteren de res per la seua exclusió del Consell. A més a més, Ribis ni els convoca a la reunió prèvia del Consell Escolar Municipal ni els informa de res.

Quina democràcia! Quina Valldigna desunida per un tio i els seguidors! Quin embolic! Ribis dimissió!

Filósof ha dit...

Company i llegit Falcó, quan hi ha tanta pèrdua de valors republicans - em referesc a llibertat, igualtat i fraternitat, sobretot aquestos darrers valors- es redueix al meu entendre a que hi ha dos coses importants. Salvador Blasco ha rectificat, hi ha fet vore, també al bon lector que es Falcó de que anava la seua proposta, la seua "boutade". Pot ser siga suficient al llegir la seua explicació entendre la segona votació del Bloc, sino hi ha prejuis. Si damunt d'aquesta situació posem dubtes sobre el Bloc, ja anem bé per a solucionar els greus problemes ètics que sens plantetgen.
La segona nota es que Salvador Blasco personalment té la llibertat d'explicar la seua ficada de pota, i amb eixa explicació, i després de parlar amb ell, jo entenc que la reducció a l'absurd no es la millor forma de fer política, però ha demostrat que respon de les seues actuacions i per a mi es important, ja que poca gent sap rectificar. I jo li assegure que es bona gent, com deia Bertolch Brecht, que "a la bona gent se la coneix en que resulta molt més millor quan més se la coneix" . Però no pot dir que haja tingut fortuna en aquesta actuació, tot el contrari, però no es cap xenòfob, i volia trencar una llança per ell. Per l'altra gent del Psoe no ho sé.
Per vosté i la seua trajectoria escrita també l'he trencada, sense coneixer-lo, quan li he demanat que siga i continue discrepant amb el debat amb Indesinenter.
Però els que portem des de la dictadura treballant per les llibertats, no solem fer aquestes clavades de pota. I ací l'incloc a vosté. Ja que els valors republicans sempre els tenim presents: llibertat, la tenim i discutim, tot i Canal Nou; igualtat, ens han donat una oportunitat en el maliciós ple de Tavernes de que no existeix, i menys encara amb la fraternitat, i ací com a persona de Tavernes demane disculpes als ciutadans de Simat i Benifairó, diguent-los que nosaltres no som d'aquest món, com diria Raimon.
I vull afegir que em trobe ben representat amb la defensa d'aquestos valors pels dos concejals del Bloc, Jordi i Llum qua a pesar de la seua joventut han sabut estar on tocava, sense caure en paranys d'estes propostes xenòfobes. I li demane comprensió i a que mire on ha caigut Esquerra Unida de Tavernes.

Professora de l'IES Jaume II ha dit...

Tinga simpatia amb mi, situes en el meu lloc, indefensa. Sóc professora del IES, sóc mare d'alumne, i observe que no ningú ha defensat el meu institut. S'ha donat per sentat que és dolent, front al canvi de instal·lacions del Valldigna, i per tant anem a donar una mala educació, o almenys no tan bona. I això no es defensar, ni ara ni mai, l'escola pública. Es defensa en totes les actuacions i sobretot defensant els organismes paritaris d'educació com el Consell Escolar. Per tant si que estic preocupada i ara encara més per l'escola publica.
La privada ja té qui la defense, el PP, però la pública li han faltat almenys vots i arguments.
Però puc dir que els professors i professores de l'IES Jaume II, així com l'AMPA no farem discriminació amb els alumnes que ens arriben, i poden estar tranquils siguen d'on siguen, ells mateixos i els seus pares.

palometa ha dit...

Bé primer dir que 'xapó' pel comentari anterior de la professora del Jaume II. I després dir-li a Salvador Blasco que no fa peu amb bola, que has intervingut en este debat virtual per 'llavar-te' la cara i encara has quedat pitjor del que estaves. Et vaig votar la primera volta que et vas presentar i durant eixa llegislatura em vas demostrar que tal volta com a professor sigues bò, però per descomptat no com a polític i menys com a líder de l'opossició (o millor dit, la 'no opossició) a Tavernes.

Mentre estigues tu com a cap de llista del PSOE els ciutadans de Tavernes ja podem apretar-nos perque tenim clar que ens governarà el PP uns quants anys més.

Mira Salvador: No es pot canviar de parer cada volta que les coses vagen mal. Si has clavat la pota, assumeix els teus errors en el teu cas més greus encara quan formes part del sistema eduatiu. No es pot anar vots una vota darre d'una a remolc del Partit Popular només per arrapar uns quants que tu mateixa vas deixan-te pel camí.

Em fa gràcia quan dius 'en ningún moment es diu res de Simat i Benifairó...? Aleshores que pretens que tota la Valldigna vaja al nou centre?? I què en fem de l'antic? Organitzem 'raves' com a la vella cimentadora de Bunyol?

Salvador, dimiteix: Deixa entrar savia fresca al PSOE. Gent que aporte propostes i frescura a un partit que cada volta és més decepcionant a Tavernes.

Amic ha dit...

Em sembla injust que a una persona que tant ha donat al poble des de la política, que tant s'ha preocupat per l'escola pública des del Divina Aurora, ara que li peguen per tots els costat per una errada.
Reconec que ha fet una errada, com tots els polítics ne fan, però tampoc és per a què li demanem deseguida la dimissió.
I que oblidem a la resta del grup on també hi ha professors.

I no "tan volta com a professor sigues bo" sino que ho és com a professor i excel·lent.

foraster ha dit...

Ja feia temps no entrava a la Cotorra de la Vall però, després d'una molt breu conversa amb una persona amiga, hui que he pogut, he decidit entrar al Blog i, després de llegir detingudament els temes d'actualitat i els comentaris vessats al respecte, no he pogut estar-me i ficar-me les mànigues de lletraferit. El que m'he perdut durant tot el temps que no hi sóc amb tots vosaltres.

No vaig a fer cap comentari al respecte de la darrera i sucosa novetat que estem patint, que no pas vivint, al nostre poble, Tavernes, especialment per no contribuir a la polèmica i a desvirtuar el vertader fons de la qüestió. Si que vaig a dir, a veu alçada, el que pense de tot el que he pogut llegir, que no és cap altra cosa que una reflexió. Em sent orgullós de viure a un poble on hi ha uns veïns i veïnes com vosaltres que, malgrat els seus governants, opinen com ho fan de les coses que els afecten, gràcies a l'aparador que suposa disposar d'una cotorra com la que tenim a la Valldigna, i vaja una cotorra collonera, inquieta, furgaulls, punyetera, i incòmoda per als atlàters dels polítics què, per desgràcia, ens ha tocat patir a la nostra generació. Espere que, a juny de 2011, pugan dir que les coses a Tavernes comencen a canviar.

No canvieu vosaltres! Per favor.

Palometa ha dit...

Bé, per al·lusions m'agradaria dir que jo no he posat mai en dubte la valia de Salvador com a professor en tot cas sí com a polític.

Ja va fer igual en les passades eleccions quan estava d'actualitat tot el 'boom' del PAI pujant-se'n al carro que pensava li donaria més vots.

No es tracta de rectificar d'una errada, es tracta d'una darrere d'una altra, es tracta de la manca d'opossició al govern de Tavernes, es tracta de falta de cap tipus d'iniciativa i es tracta de fer política rancia per arrapar uns quants vots.

Es tracta de que els ciutadans de Tavernes ja ens mereixem algu millor per governar-nos i es tracta de que, qui no accepte les crítiques que no es clave en cap llista que per a això estan. Així que crec que el que es injust tant per a la gent de Tavernes com per als estudiants de Simat i Benifairó (que ni son de segona ni de tercera) es que ens prenguen per babaus!!

Filósof ha dit...

Dins de l'oportu debat que ens obri la Cotorra, no hem d'oblidar el grup que proposa l'exclussio de certs alumnes pel seu orige es el PP, i ací hem de centrar-nos tinguent la nostra ideologia ben clara, ja que cal recordar que tota divisió és un èxit per a la dreta cevernicola. Recordem les paraules de Pisabarro quan diu:
"Una bona educació no la pot tindre tot el món, però tot el món hauria de tindre bons modals. El que sigam ignorants no ens dona llicència per a ser bèsties"
Entenga'm que tots no podem estar preparats per a la convivència, però si que cal exigir-la, i no intentar ser més bèstia que les propostes bèsties, evidentment amb aquestes postures al final acabem indirectament donant la raó als que els importa poc la convivència si amb la seua destrucció fan guanyar molts diners. En aquest cas les eleccions per part d' aquestos polítics-jornalers que estan en política per a que els seus amos facen els negocis. Eixa es únicament la seua axiologia.

Irònic ha dit...

Hi ha coses que no comprendre mai del PP: per un lloc demanen "agua para todos" i per un altre diuen "l'institut soles per a mi".
Són com a xiquets.

Anònim ha dit...

Sempre que fan un edifici nou, el fan menut, desde un principi sabien que tenia que anar al nou institut, aixó no ve de nou, però es pensaven que com el PP sempre fan el que volen ells anven a ixir-se en la seua, sols va faltar dir: els alumnes de Simat, Benifairó i els inmigrants al Jaume, i els altres al nou, esta seria una bona proposta.
Aquest institut s´hauria de ver fet en terme de Benifairó o de Simat, i el Jaume rehabilitar-lo i deixar-lo com a nou; però que bonico será en les pròximes eleccions dir que els del PP han fet un nou institut i figurar com tant agrada

21/01/2010 10:32:00

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per favor, sabem que esteu calents i enfadats, però no ens poseu qualificatius i valoracions personals del polítics sense relació amb els temes. I costa tant firmar com anònim que amb un psudònim.