L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

diumenge, 31 de gener del 2010

Els nostres joves es diverteixen

Una imatge val com a mil paraules. No anem a usar massa paraules: que parle la imatge. Una imatge que ens diu com han quedat les paperes recent instal·lades del Passeig Colon. I no són només les tres papereres de la foto, sinó que hi ha més. Pressumptament gent jove i fets ocorreguts a primera hora de la matinada, sobre la 1 més o menys.
Bo seria que pillaren els autors. A vore si l'escarment és bo! Però si al final tot ha de ser com ara fa un any amb el cas de l'ordinador i la presentació fallera, val més deixar-ho córrer i que pague el poble.

1 comentari:

Pere ha dit...

I on estava la gran dotació de Polícia Local que segons el PP i el regidor de Seguretat Ciutadana patrulla pel poble i ofereix seguretat. Una cosa aixina amb totes les papereres trencades no es fa en cinc minuts.
I els polícies locals es queixen del poc personal que hi ha per al poble i platja. De qui ens fiem? Crec que més d'ells que de la propaganda del PP.