L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dijous, 21 de gener del 2010

Tavernes, una gran festa

Almenys això deuen de pensar aquells que travessen el poble per anar a Alzira, Carcaixent...
El cartell de Bones Festes es manté. S'acaben les festes del poble, les de Nadal... és igual!! El cartell continua ferm i benplantat a l'entrada del poble, potser perquè vol que amb el seu desig de "Bones Festes" oblidem els problemes, crisis i tutti quantti.
Oblit? Falta de personal? O simplement una forma més d'estalviar-nos uns quants jornals si el deixen allí, perquè ¿per a què voleu que el lleven si després l'han de tornar a posar?

1 comentari:

Vitality ha dit...

És clar que no cal que el lleven. El cartell serveix per a Nadal, Carnestoltes, Falles, Pàsqua, l'1 de maig, Dia de la Sang, Sant Joan, Sant Jaume, Sant Llorenç, Mare de Deu d'Agost, Festes de Poble, 9 d'Octubre, Festa de la Hispanitat, Tot Sants, La Puríssima, Día de la Constitució i tornem a enganxar amb Nadal.