L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de gener del 2010

El ple aprova el pressupost del 2010

El ple d’anit va aprovar els pressupostos municipals per al 2010 amb els únics vots del PP. El pressupost d’enguany contempla una quantitat superior als 23 milions d’euros en els conceptes de ingressos i despeses i segons l’oposició, que va votar en contra, són uns pressupostos irreals amb uns ingressos molt unflats per tal de fer quadrar les despeses.
Els pressupostos compten, segons es va dir en la sessió, amb l’informe negatiu de la Intervenció Municipal que, entre altres coses, diu que hi ha partides – cas d’ingressos per construccions, IAE o Llicencies Urbanístiques - on es conceptuen uns ingressos molts superiors als que s’han cobrat en el 2009 sense cap motiu ni justificació.
El pressupost d’enguany manté la congelació de sous a l’alcalde, els regidors alliberats, les indemnitzacions per assistència a plens i comissions i i també les subvencions que es donaran als clubs i entitats de la nostra ciutat. No ve de nou, perquè eixes mesures ja venen del pressupost del 2009.
L’oposició va acusar al PP de no complir l’objectiu d’estabilitat pressupostària ni fer cas del Programa de Sanejament que es va establir per al periode 2008-2011. De fet, tal com hem indicat ací mateix en La Cotorra, el deute municipal no s’ha sanejat res sinó que va augmentat any rere any i, segons es va dir en el ple, les xifres del deute actual sobrepassen els 16 milions d’euros.
La intervenció de l’alcalde va rebatre els arguments de l’oposició i va donar una altra visió positiva de la situació econòmica de l’ajuntament de Tavernes

4 comentaris:

Un de tavernes ha dit...

abans que haguera dit res.....
Val, on es poden consultar els pressupostos?..

La Cotorra de la Vall ha dit...

Suposem que una vegada aprovats pel plenari esdevenen un document públic i, com a tal,es podrà demanar per escrit al registre municipal (planta baixa)on s'hauran de pagar les corresponents taxes per fotocopia o suport informàtic. No sabem si es posen al tauler d'anuncis i on no els hem vist és en el web de l'ajuntament.

Tan important o més que el pressupost (que només és això, un pressupost, una previsió modificable) és la liquidació del mateix. Aci si que es plasmen tots els diners (ingressos i despeses) i a que s'han dedicat.

Si algun lector, pot millorar i/o ampliar la informació els quedem agraïts.

Anònim ha dit...

A la web de l'Ajuntament esta el pressupost de 2008 (19 milions d'euros).

El de l'any 2009 no han tengut temps de publicar-lo.

Falta vore si tenen temps d publicar el del 2010

Un de tavernes ha dit...

això no es diu malversar?
on podem vore els pressupostos?