L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 19 de gener del 2010

L'oposició demana al Secretari General de l'ajuntament de Tavernes informe sobre la legalitat de pagament a l'empresa de vigilància

Ahir dilluns, a les 8 de la nit, va hi hauré el ple ordinari de l'ajuntament de Tavernes. Un lector ens ha enviat aquesta informació que, reproduïm textualment:


Estimada Cotorra: et done una informació que m'han contat del ple d'ahir. Segons el regidor socialista Josep Santos Juanes, l'any passat 2009 l'empresa Troyanos va facturar a l'Ajuntament 110.000 euros. Bàsicament esta facturació es degut a treballs de vigilància i també a la gestió del Punt d'Encontre Jove.
En 2009 s'ha eliminat la vigilància als camions de FCC, sinó la facturació seria major.
En principi pareix que no hi ha cap relació contractual entre l'Ajuntament i l'empresa mitjançant un conveni o mitjançant un contracte com el que puga tindre FCC. Per tant, sembla ser que tot s'ha fet a base de contractes menors evitant així un concurs públic i fent totes les adjudicacions "a dit" tal i com va indicar el regidor socialista.
Davant açò, l'oposició (PSOE-BLOC-EU) va demanar per escrit al Secretari General de l'Ajuntament que faça un informe sobre la situació d'estes contractacions i la seua legalitat. Segons la legislació actual perquè un regidor puga demanar un informe al Secretari necessita el recolzament d'un terç dels regidors de la corporació. La corporació de Tavernes té 17 regidors, per tant es necessiten 6 regidors. PSOE(5)+BLOC(2)+EU(1)=8 regidors.
M'alegra que l'oposició de Tavernes faja accions conjuntes.
També m'han dit que Blasco va demanar la dimissió de Ribis per com ha gestionat el tema de les adscripcions de l'institut però d'açò ja no tinc més informació.

Gràcies per la informació.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb 110.000 euros ¿quants polícies locals es podrien contractar a l'any? I no cal dir que podrien fer la tasca de vigilància amb més seguretat i funcions que Troyanos no tenen.

falcó ha dit...

Està molt bé que Blasco li demane la dimissió a Ribis, és el que toca i el que caldria. Què en pensa fer ell?

Un de tavernes ha dit...

vol dir que no estem segurs?...perquè necessita tavernes segurates?. El punt d'encontre jove gestionat per una empresa?(que una persona contractada o si molt apretes dos, no son suficients? . I el que més em sorprèn...

Això no es pressuposta? o van eixint coses i van fent... Supose que no ha de vindre-li de nou a l'oposició.

sense una planificació no entenc com es pot gestionar un ajuntament.

Ah! i els pressupostos d'enguany?... ja fa temps que fan coques de mestall!.. a vore si deixen de fer-ne abans!!

Anònim ha dit...

Pues yo crec que lo de els segurates de troyanos p... Pues yo crec que lo de els segurates de troyanos pues es tot un negosi para alguns que crec que tot el mon ya sabra qui son pues per eixemple sobre el troyano de la casa de la cultura ya sabem els amics y si anem vegent als atres tambe vorem el enchufe que tambe tenen tot un enchufisme

Anònim ha dit...

Se m’ha passat pel cap buscar
empresa seguridad troyanos Tavernes
en el google i m’ha eixit això
http://www.einforma.com/servlet/app/prod/DATOS_DE/EMPRESA/TROYANO-SEGURIDAD-SLL.-C_Qjk3Njg2OTM1_de-VALENCIA.html
Informen sobre empreses i baix de la pagina el pots apuntar debades i el dona més informació.