L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 26 de gener del 2010

Un alumne de Benifairó, autor de la mascota del Campionat Europilota 2010

L’alumne de sisé del C.P. Jaume II el Just de Benifairó, Llorenç Pérez Vercher, ha estat el guanyador del concurs “La Mascota d’Europilota 2010” que ha organitzat la Federació Valenciana de Pilota.
Llorenç Pérez va presentar el dibuix que va titular “Raspallot”, i que finalment ha estat elegit com a la mascota del pròxim campionat europeu. La Federació Valenciana de Pilota obsequiarà al centre amb un viatge cultural per als alumnes.
No cal dir que la notícia ha estat rebuda amb satisfacció pel centre educatiu benifaironer. I no és per a menys. Després de tot el que ha passat aquestes darrers setmanes amb l’adscripció, una noticia gratificant com aqauesta no ve malament.
Enhorabona a Llorenç, al centre i professorat.

2 comentaris:

Barrabàs ha dit...

Enhorabona Llorenç. Crec que cal reconéixer la vàlua del xicot com a dibuixant..i també la de son pare com a divulgador i dinamitzador de l´esport popular del nostre País. A tots dos i a l´escola de Benifairó...enhorabona i endavant. Sóu un referent de normalitat enmig d´un maremagnum d´anormalitat i això, tot i que petits, us fa els més grans.

foraster ha dit...

Eixes coses són les que necessitem sovint els valencians. Creure'ns-ho i estar convençuts de la nostra vàlua.

Enhorabona!