L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 15 de gener del 2010

El misteri del tub roig del cementeri


Et confirmem, amic, que no ho sabem, així que si algún amic/ga de La Cotorra ho sap, que ens desvele el misteri.

Un lector ens ha escrit dient-nos que ha anat a uns quants enterraments i li ha estranyat vore un tub roig de plàstic que ix de la caseta de comptadors que hi ha a l’entrada del cementeri, només passar el pont.
Aquest lector ens ho explica ben explicat: ens diu que, per davall dels comptadors ix el tub roig, que va per damunt de la paret del mur de defensa fins un poste prop d’un magatzem de materials de construcció. Allí, del tub roig ix un cablejat que s’enfila al poste i continua per damunt d’altres postes de fusta, en pla artesanal i com es feia fa anys, fins a l’entrada del futur polígon Teularet.
Usem la paraula “futur polígon” perquè no està urbanitzat i ja que estem, diem-ho: hem entrat en el 12é any de majoria absoluta del PP i si estigués urbanitzat segur que no ens trobaríem amb aquests misteris.
Amic: no sabem quina missió té, ni qui l’ha construït, amb quin permís, si porta o no electricitat... No ho sabem. Misteri total. Potser haurem de cridar a “Sherlock Holmes” ara que s’ha posat de moda amb una nova pel·lícula, però hi ha una cosa més fácil… que algú ho pregunte en el ple de dilluns. Això si algún amic/ga ho saps que ens desvele el misteri.
El passat mes de juliol i per enviament d’un altre amic ¿el mateix?, ja tractarem el tema quan començava la cosa.
A vore si ara tenim més sort i algú ens ho aclara.