L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dijous, 28 de gener del 2010

Els scouts repoblen el Cambro el Dia de l'Arbre


L'agrupament Escolta Valldigna ens ha enviat el següent avís:

L’Agrupament Escolta Valldigna, amb motiu del dia de l'Arbre, té el plaer de convidar-vos a tots els vallers i valleres que vulgueu participar a l’activitat de repoblació que celebrarà el proper 30 de gener.
L’eixida està prevista a les 16h des del pati del Col·legi “San José” (Patronat) i la tornada cap a les 18:30h. L’activitat de repoblació i sembra de llavor d’espècies autòctones per celebrar el dia de l'arbre es portarà a cap al paratge “El Cambro", darrere dels antics magatzems de la Cooperativa Tavalco, al començament del camí de pujada cap a la Font de La Sangonera.
Caldrà portar aigua, calçat còmode i una aixada menuda. Es recomana que els menors d’edat que no formen part de l’Agrupament Escolta vinguen acompanyats dels seus pares, o aquells menors que vullguen participar-hi, hauran de portar autorització.