L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 27 de gener del 2010

Es torna a ajornar la urbanització de La Sardina


Sembla ser que imatges com les d'aquests dies i que veiu per obrir la noticia seran una realitat uns quants anys més. I és que l’ajuntament de Tavernes ha suspés l’aprovació del projecte d’urbanització “La Sardina” de la platja. La causa, segons la carta que s’ha enviat als propietaris del sector, és que l'entitat Urbanizaciones San Sebastian SL (URBAS SL) ha al·legat i s’oposa al projecte i a la quota que deu pagar perquè afirma que el Programa d’Actuació ha caducat.

Totalment diferent pensa l’ajuntament que afirma que, fa poc més d’un any, va promoure l’actuació actual com Agent Urbanitzador i sense res a vore amb el projecte que diu URBAS. Aquesta empresa estaria referint-se a un projecte anterior i era la Comunitat de Propietaris l’Agent Urbanitzador, però va quedar sense efecte davant la impossibilitat de dur-lo endavant. La cosa, tenint en compte els diners que es manegen, podría acabar amb els tribunals.
L'implicació d'URBAS SL en el sector deriva de la construcció fa uns anys de finques de pisos en un sector on la previsió inicial era fer unifamiliars i per a la qual cosa es va fer una modificació puntual del Pla Parcial La Sardina. Eren les primeres legislatures d’alcaldia del PP.
En el cas que ens ocupa, l’ajuntament havia previst que, URBAS pagara la part que li correspon de quota urbanística, a la qual se li hauria de restar els diners que l’empresa ja va gastar en urbanitzar la zona afectada pels edificis que va construir.

Com tot el món sap, la urbanització de “La Sardina” és va convertir en una “creïlla calenta” quan la fallida de “Caja Madrid”, una “creïlla calenta” que el PP de Tavernes, després de quasi 15 anys en l’alcaldia i moltes promeses als veïns, no ha sabut resoldre.

A l'estiu, els propietaris estaven enfadats després de comprovar com l’ajuntament no urbanitzava la plaça de propietat municipal mentre dedicava diners del Pla Zapatero a l’equipament esportiu del Sector 12, un sector sense veïns i sense urbanitzar

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/08/mes-sobre-playa-naranjos.html

Ara pensem que la nova situació no servirá perquè els passe l’enfado, car tot apunta a què aquest problema afegit suposarà un bon endarreriment sobre les previsions anunciades per l’alcalde Manolo Vidal a l’assemblea de veïns el passat agost. Així que, durant bastant temps més, continuaran donant-se en la urbanització imatges com les que il·lustren aquesta notícia: bassals quan plou i carrers intransitables i pols quan és l’estiu, a més de poca llum i serveis mínims com neteja de carrers o arreplegada de fems.
Això sí: la contribució de primera.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Como se nota que Miquel vive allí. Jajajaja hay que decir la verdad siempre, sea la que sea. Y todos sabemos que es un problema que no atañe directamente al ayuntamiento. Y si no mirar en el escrito del 05/11/2004 con numero de registro 11809 el como se dice que los vecinos se hacían partícipes de la urbanización para que les dieran las llaves cuanto antes. MENTIROSETES, se que no lo vais a poner, pero me da igual

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens estranya que vosté, senyor anònim, que sembla ser un "bon" coneixedor del tema no aporte res que desmentesca el que diem sobre l'ajornament del projecte i les causes.

¿I perquè "no atañe directamente al ayuntamiento?
¿Un problema urbanitzador del casc urbà de la platja no atany a l'ajuntament? ¿Què vol amagar vosté?
¿O és que La Sardina no es platja de Tavernes?
¿Què de cas l'ajuntament no és ara l'agent urbanitzador? I per tant amb una doble responsabilitat, com agent urbanitzador i com ajuntament, de que el projecte vaja endavant.

Simplement hem exposat uns fets, que vosté no aporta argument per desmentir-los.
Nosaltres li aconsellem que se cenyisca al tema i si vol il•lustrar-nos, i com veiem que és "bon" coneixedor, pot també contar-nos històries de terrenys a Pilar de la Horadada, modificacions del Pla Parcial o parlar-nos de qui oferien els pisos d'URBAS, entre altres que es remoregen, i a les quals fins ara no hem donat mai crèdit.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó Cotorra. Visc allí de fa anys i l'Ajuntament no s'ha preocupat de res. Només heu de mirar les fotos que han posat. I els carrers estan més pitjor.
I encara els del PP no han explicat perquè van deixar construir finques en un lloc per a cases familiars i qui es va aprofitar del canvi.

foraster ha dit...

Mireu, companys responsables de la publicació de la Cotorra. Pel que he pogut comprovar, l'anònim aquest és el mateix que el que signa com a Yogui... en un altre apartat del vostre Blog, el referit a la presentació del llibre de Sico Fons i la coincidència d'actes. Aquest personatge cau en els mateixos errors en tots dos comentaris: acusa les persones tant de manera individual com col·lectivament. Si en aq1uell ens tracta de tramposos i malpensat, ací ens diu mentiders. També, si se n'adoneu, aquest personatge disposa d'informació privilegiada de la què no gaudim la resta, però que la interpreta a la seua manera.

Seria millor que, endavant, tal i com ja s'ha dit varies vegades, s'abstenireu de publicar pamflets signats com anònims. cal que s'identifiquen i diferencien de la resta de comentaristes amb un pseudònim. De tota manera, tots o quasi tots els comentaris vessats al vostre Blog són anònims.

falcó ha dit...

Pense el mateix que Foraster. L'anònim del comentari és el mateix que signa com a Yogui en un altre comentari. Un cafre i un xafarder.

No conteste anònims. Compartisc el mateix que Foraster i altres companys: no haurieu de publicar comentaris signats amb eixe pseudònim.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Teniu tota la raó respecte al problema de la signatura com a anònim.
Un pseudònim com foraster, falcó o cotorro, p.e. també manté l'anonimat, però la identificació és més precisa per als lectors.
I com ja hem dit massa vegades, voldríem que cadascú emprara un pseudònim personal abans que emprar la paraula anònim. Porta massa cognotacions negatives.