L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 17 de gener del 2010

El veïnat demana que es subjecten els contenidors de fem

C.S.C. , véi de la República de Malta, ens diu:

Hola Cotorra, vos escric este email perquè s'assabenteu de la situació que sofrim cada vegada que tenim vent o un temporal a la República de Malta. Si passeu ara, voreu els contenidors fora dels seus llocs; de vegades enmig del carrer, i és que no tenen cap protecció perquè no es moguen, com passa en altres carrers. Inclús ahir, supose que pel vent (no vull pensar que és una malifeta dels femers que treballen per la nit), el meu cotxe aparegué amb una raspada i un clot fets per un contenidor.
Moltes gràcies.

Queda dit.
Ara si ens fan tant de cas com ens han fet quan demanaven la neteja del fang que hi ha pel carrer després de pluges.... pots fer-te vell esperant.

4 comentaris:

foraster ha dit...

Més que fixar els contenidors de fem a terra, (cosa que ja fa anys que no es practica a cap lloc. A Tavernes estem un poc desfassats) cal plantejar-se una reubicació i disposició nova i diferent de la reollida de fem i selectiva, com ja s'ha fet en altres pobles, alguns d'ells molt més menuts que Tavernes.

Estic referint-me al soterrament dels contenidors, cosa que ja es va tractar ací, a la Cotorra de la Vall, a l'estiu de 2009, amb motiu d'un tema referit a l'abocament desordenat i irracional que els estiuejants de la platja feien amb el fem generat i referint-nos també a les obres que, innecessàriament estaven realitzant-se amb els diners del PanE: reparant voreres que no feia massa falta, col·locant maceters innecessaris i que més que embellir la zona impideixen el ja dificultós estacionament a la platja els mesos d'estiu, elevar els accessos a la zona de platja i no aprofitar eixes zones amples per soterrar els contenidors de recollida, etc...

Trobe que ja seria hora que a Tavernes, els responsables polítics, no sols els que governen (els culpables de tot perquè són els que tenen majoria) sinó els de l'oposició, es posen les piles i comencen a millorar aquest poble. Que no s'ofenga ningú ara.

Hi ha pobles molt més menuts que Tavernes, sols nomenaré el de més aprop, Benifairó, on els contenidors de recollida selectiva i els del fem romanen soterrats amb tot el que això suposa: eliminar les males olors i posssibilitar que l'abocament s'efectue a qualsevol hora del dia. S'elimina també l'impacte visual dels contenidors de diferents colors damunt les voreres, places o carrers, i altres avantatges.

Sabeu algú qui governa eixe poble de no arribarà a 2.000 habitants, i de quin partit és? Jo ho sé però no vull dir-ho.

Tavernes, fa anys, tenia 18.850 habitants. Ara no sé quants hi serem, igual hem anat a menys com en tot, però crec que ja seria hora de que les coses comencen a millorar a aquest poble.

Tenim l'alcalde que jo, per que odiara un poble, mai li desitjaria i amb ell els trenetes del govern. A veure qui la fica més avall i qui la diu més grossa. No ens ho mereixem això.

Palometa ha dit...

TAVERNES ÉS UN DESASTRE DE POBLE!!!

Anònim ha dit...

foraster: presentat a les eleccions a vore si ens salves!!!

Pareix que saps molt pero "del dicho al hecho hay mucho trecho"

Anònim ha dit...

Foraster no ha de salvar a ningú.
Cal que ens salvem nosaltres mateixos tenint un poc de trellat i pensant que fem quant tirem la papereta a l'urna.