L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 9 de gener del 2010

El XeraTavernes

Curiositats de la vida. Hem sabut que al camp de futbol de Xeresa, avui dissabte, jugava un equip del infantils amb el nom , amb l'equipatge i en el camp del Xeresa, i deu dels onze jugadors del club de Futbol Xeresa eren de Tavernes de la Valldigna.
Inclús l'arbitre Paco, que avui es guanyava el cel amb el fred que feia i amb pantalons curts. Tot un mèrit, ja que damunt lluia un bon somriure cara a l'equip local que nosaltres d'ací La Cotorra li diguem el XeraTavernes. L'equip rival era el Gandia, amb la suea clàsica samarreta blava i blanca a ratlles, i damunt d'arbitrar , l'àrbitre deia paraules formatives als joves aprenents de jugadors de futbol.
Hem sabut d'alguns pares que allí estaven que els esponsors de l'equip XeraTavernes són del nostre poble, en concret Trolec, la Llar del fil, i algun altre.
En fi, no acabem d'entendre el perquè gent de Tavernes ha d'emigrar tant jove fora de la seua població. I m és encara si ens conten que a Simat també volien que jugaren amb els seus equips de futbol base, que si era menester en formarien dos otres equips d'aquesta edad.
En fi, de nou, alguna cosa falla a Tavernes quan pares i jugadors tan joves han d'eixir de Tavernes per a fer esport. Algu ha d'explicar perque perdem població al nostre poble, i no vull que siga aquesta la causa, però mal comencem quan no som capaços de donar eixida a les aficcions dels nostres joves. Espere que la causa no siga de pur negoci o una explicació econòmica, perquè això significaria que Tavernes no va bé.
Si teniu alguna explicació feu-nos particeps, siga la que siga. Per cert, a Xeresa hem vist un Monduver nevat molt bonic.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

vergonyos el que passa al tavernes c.f.reservat als amics

Anònim ha dit...

Igual de vergonyos es emigrar per a jugar com emigrar per a treballar, desde ací gracies politics de la vall.

Les generacions venideres vos recordaran com la mala gestió,planificació,visio de futur,etc...mes desastroses de
la humanitat

Anònim ha dit...

jo soc un pare del equip prebemjami del xeresa i soc de tavernes. el meu fill igual que els altres dotze xiquets que juguen al xeresa de tavernes estem alli perque aci al poble no ens deixen jugar fins als 7 anys els xiquets i com que tenien ganes de fer esport ens comenta a mi personalment el coordinador de esport de xeresa si podia recollir a alguns xiquets per fer un equip alli degut que en eixa categoria sols tenien a 2 xiquets del seu poble. el meu i els meus nebots estigueren tot el mes de juiol a l´escola de futbol de xeresa a 25e el mes sancer.en quant a simat i benifairo es de veres que ens comentaren de portar els nanos alli pero ja ens havien compromes amb el xeresa, i cada cosa lo que siga ens han obert les portes de par en par i sols tenim paralules de agradeiment a tot l éstament del club per tratamen sumament especial que mos han donat sobre no ser del poble. entrenem 2 dies a la setmana i ningu ens diu si estem 1 hora o dos. en quant als patrocinadors , si son el poble pero perque ja vos dic son 12 xiquets del poble i 2 de xeresa.per a mi sols puc donar les gracies a tots perque el meu xiquet esta fent l´esport que li a grada i en un ambient de germanor que no crec que en tavernes tinga. vos convide a tots a vindre a vorelos entrenar o jugar i poder mirarlos al ulls i vore la ilusio que tenen els nanos. eixo no es paga amb diners

Amic dels pares ha dit...

M'ha encantat llegir la nota que ha enviat este pare, recerat pel fred que feia darrere dels vestuaris junt als altres pares.
En aquesta situació vull fer vore el que fan els pares pels seus fills. Acompanyant-los naixen amistats que poden ser per a tota la vida, sopars, festes etc. eixes amistats son fora del poble i fan vore que els altres pobles tenen més eixides que el nostre, i evidentment ens deu fer reflexionar per canviar el nostre sistema.
Senzillament perque volen jugar a futbol i vullgues o no , no ho poden fer al poble on viuen, on paguen els seus impostos, on volen tindre les seues amistats. Senzillament no hi ha igualtat d'oportunitats per a uns nens que ho recordaran tota la seua vida. Cal canviar el sistema, jo no se com, per recuperar per al seu poble Tavernes a estos jovenets que han d'emigrar per fer esport, per culpa d'una descriminació socio-economica que al meu poble, Tavernes, no volen o no saben arreglar.
Caldra presentar les excel.lències de l'actual sistema que fa que estos xiquets no puguen jugar al seu poble.Espere que tinguen la proxima temporada l'oportunitat de baixar al camp o els camps de futbol de Tavernes i poder fer l'esport que desitgen.
Si es un esport public, no te cap explicació, a no ser que s'haja privatitzat i nosaltres no ho sabem.
Parlant amb un belga quan la nostra selecció li va marcar 5 a 0 a Bàlgica, es va alegrar molt del resultat i em va dir que ells eren millor esportistes que nosaltres ja que tenien millors instal.lacions i millors esports educatius i de base que aqui en Espanya.
"Per a vosaltres els resultats, i per a nosaltres l'esport" va dir. Vaja quina lliçó.
¿Què poden dir els nostres responsables d'Esports a Tavernes? Si es que hi ha alguna explicació. ¿Tenen la solució eixa alternativa que es diu la Vall d'Alfandech ? Per favor atenem a les necessitats dels nostres ciutadans. Com diu el nostre himne. "Ciutadans defensem la nostra terra i serem grans ! Ciutadans, ciutadans!! "

1000iet ha dit...

COTORRA, per lo que deies de la neu al Monduver:dirvos tambe, que avui 11 intrepits corredors del GRUP MUNTANYA VALLDIGNA hi han participat en la 7ª edcio del quilometre vertical Gandia,el recorregut ha sigut de 11400m., en un desnivell acumulat en possitiu de 1050m.,l'eixida ha sigut desde el Barranc de Beniopa al cim del Monduver 86om.un total de 1400 persones entre corredors i caminats han pres eixida en un dia solejat, pero en condcions atmosferiques de 3º sota zero i el vent que oscilava entre 20 i 30 km/h en la part mes tecnica del recorregut, a mes d'estar nevat aquest tram, tambe hi havien plaques de gel, fent mes dificultosa, dura i exigent l'ascencio al Monduver, per la seva vesant mes vertical, el corredor Simater OLEGARIO ALARIO PEIG DEL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA ha quedat 7é en la clasificacio general, i en la seua categoria de vetera masc. ha quedat en 2ª posicio, tots els demes corredors del G.M.V que han participat han quedat dintre del 150 primers deixant en bon renom a TOTA LA VALLDIGNA.


Cotorra disme de quina manera podem enviarte alguna foto per-ha que la gent es puga deleitar vegent aquesta clase de disciplina de carreres com son les de muntanya,per que al llarg que queda d'any estem inscrits en la lliga autonomica de carreres per muntanya aixi com este previst fer-ne alguna de la lliga nacional.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Els temes que vulgau informar-nos per a publicar com a notícia (text i fotos si voleu)els podeu enviar a

lacotorradelavall@gmail.com

Palometa ha dit...

Benvolguda cotorra: Jo tinc una resposta a eixa eixida massiva de joves jugadors de Tavernes cap a altres equips i sols es pot resumir en una paraula: PREPOTÈNCIA: La que te la junta directiva de la UD Tavernes, tots i cadascun d'ells sense exepció. I eixa prepotència és deguda al GRAN suport que té este club per part de l'Ajuntament de Tavernes, un suport que no té cap altre club de la població. I per a mostra, un botó: Cal recordar que hi ha un altre club de futbol a La Vall. Els membres de la junta directiva d'eixa entitat, ben bé saben el que van tenir que lluitar per posar en marxa el club, perque els deixaren un trosset de camp, un dia a la setmana per poder entrenar en condicions, per que els respectaren com el que són: el segon club de futbol de Tavernes. Ben bé sap la directiva de la Vall d'Alfandech, per cert, primer club que va introduir el futbol femení a la nostra localitat, el que han tigut que aguantar per part de la UD Tavernes des de que començàren a fundar el club.
Així que jo diria des d'aci a la gent que 'vol xuplar del pot' en la UD Tavernes, que no siguen tan prepotents, que no es pensen que jugen a la primera divisió i que si tan bons són, ningú entén com potser que estiguen des-de fa un grapat d'anys a la Regional Preferent!! Precisament per eixe prepotència, els joves i no tan joves jugadors de Tavernes, han d'emigrar a jugar a altres pobles, onm el que compta realment és fer esport i compartir tots allò que més els agrada que és el futbol. En canvi, a Tavernes, busquen "Ronaldinhos" "Mssis, Cristianos Ronaldos i companyia, i fan pagar als pares uns dinerals!!

Un amic dels pares ha dit...

M'agrada l'explicació des de l'optica de la Vall d'Alfandech tot i no ser oficial, entesos!
Ara si es posible i se que llegueixen La Cotorra, m'agradaria que algun responsable de l'Ajuntament que defensen este status quo, esta situció on no entren els xiquets que van fora, diguera la seua opinió.
Rebatira el tema de la preponderància i el cost econòmic per a uns pares que no ho puguen pagar, per a uns ciudadans de segona.
Si no ho feren crec que hauria de ser els concejals de l'oposició els que preguntaren en ple de l'ajuntament per aquesta discriminació dels joves.
No volem marcar agendes a ningú grup polític, però cal una explicació, ja, i cal una solució a partir d'eixa explicació. Mira si ha donat resultat el tema dels fums: sino hi ha explicació, hi haurà actuació.

Anònim ha dit...

Vergonyós! i repeteixc VERGONYÓS! el que passa a aquest poble que intentaré resumir amb aquestes paraules:
1.- Per a ser valler i jugar amb el U.D. TAVERNES has de tenir alguna de aquestes coses: "diners", "amiguisme o enxufis-me" o tenir un xiquet que destaque a lo que s'anomena fútbol.
2.- Un poble com aquest que presumeix tant i quant no hi hauria de fer-ho, dons sense anar molt lluny açí al costat Xeraco City, té un poliesportiu amb piscina coberta,es practica patinatge artístic, tenen categories en futbol com querubins, pre-benjamins,benjamins, etc...
3.- Les quotes per a practicar aquestos esports NO son tan elevades com les que demànen açí.No se perque, supose que serà pq la categoria dels entrenadors deu ser al menys com:"Quique Sanchez, Unai Emeri, Benitez..."
4.- Cal emigrar per fer esport, anar al cine, anar de compres, els més joves per a divertir-se, perquè realment malgrat als impostos que pagem, que hi ha de bó a Tavernes? RES DE RES, torne a dir i ho diré mil vegades, VERGONYA m'agafa de ser Valler.

Un de tavernes ha dit ha dit...

Dons l'altre dia parlava amb un de la directiva del tavernes sobre aquest tema en qüestió.

La meva opinió és que un club que s'anomena "Tavernes" ha d'aportar al poble més millores que no altre. També en aquests sentit l'altre club no hi te tanta responsabilitat i per això entenc que tinga menys suport en comparació al que representa al poble.

Ara bé, quina responsabilitat?
Per exemple, la d'admetre el màxim nombre possible de xiquets.

Hem comentava aquest directiu, que hi ha famílies que tenen fins depressions degut a que no han admès al seu fill!!, que són conscients de la problemàtica i que voldrien donar cabuda a tots. Això implicaria més instal·lacions i en definitiva més diners.

Sobre lo car que resulta apuntar-se també hi parlarem(en comparació a altres entitats). Ell defenia que es paga allò que val. Com no tinc dades...atorgue. Però també feia referencia a la llei d'oferta i demanda, cosa que hem deixà mosca... Jo li vaig preguntar que passa amb el que no te mitjos ..i hem digué que "si val, li donem suport"..que fins hi tot havia hagut directius que han pagat dels seus diners la fitxa d'un xaval....

En definitiva hem dona la impressió que el futbol està molt arrelat al poble i arriba a ser un poc fanatisme el que estem vivint.
Jo no vull un equip d'estreles finançat pel meu ajuntament!
Jo vull unes instal·lacions esportives que donen eixida a totes les modalitats esportives i si hi ha un grup de joves que es monten un club de futbol i que s'anomene KaroKan o Caribe o Arenes i que es gasten els diners en fitxar a estreles o qualsevol cosa que lícitament puguen fer.. Ara si es diu Tavernes i ens representen, hauria de tenir un conveni més per la integració i el foment de l'esport que no la pura competició.
Amb açò s'abaratirien costos i podrien tenir més entrenadors per a més equips de xiquets.
Ara sols ens queda que l'excel·lentíssim faça un altre camp d'esports.... qui sap igual amb l'ajuda de Paco...
Perdó per la parrafada...

Anònim ha dit...

I la pista d'atletisme?...ara tenim un cagador de gossos.
Vos convide a passar-vos demà diumenge a les 11h per darrere del camp d'esports. Allí caguen i pixen gossos de tot el poble i part de l'estranger. Ah! com que es terreta o pensen que és salvatge...no ho retiren. En definitiva un femer....
Si esteu 10' vull jugar-me una paella a que ne vegeu més de 3. Si fem càlculs al cap del dia...
També la zona dels sequers és cagador municipal... Cotorra que fem?..

Anònim ha dit...

El tema del futbol a Tavernes es indignant, es podria dir que es sinonim de secta.

La Vall d'Alfandec porta uns anyets patint, de cosa certa. I no hi ha excuses de competitivitat, perque en un any l'equip femeni ha pujat de categoria, han aconseguit formar 4 equips en apenes 3 anys, aporten prous xiquetes a la seleccio valenciana (cosa que fins al moment no ha fet el Tavernes). I sols fan que posarlos traves i pegues.

La solucio es que la Vall d'Alfandech forme equips de xiquets, que hi haja un "lliure mercat" amb dos alternatives, que l'Ajuntament done igualtat de tracte i condicions (hores de camp i diners), i que la gent trie. Tant que li va al PP la liberalitzacio, pero per a algunes coses no ho demostra.

L'esport es del poble, i aci no es viu.

Per ultim dir que no sols passa en benjamins, que en juvenils hi ha un equip de jugadors del poble "desparramat" per ahi. Mentre aci porten a xavals de Cullera o Xeresa.

Per a alguns aspectes com l'institut, si que volem excluir als simaters i benifaironers, i que siga exclusivament per als de Tavernes. Pero per al futbol fem al contrari, fora els de Tavernes per a portar figurins de fora... Ni que anaren a salvar el cul del Tavernes. Recordar que els ultims exits del primer equip (promocions a 3ª) han sigut amb gent del poble, per tant tractem be als nostres conciutadans.

En definitiva, hi ha molta hipocresia a la societat vallera, i seguirem pagant-ho durant molt de temps.