L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 30 de gener del 2010

El Tribunal Superior de Justíca incrementa en gran manera el que pagava Iberdrola


Els sis propietaris que no acceptaren ni les quantitats pagades per Iberdrola ni les determinades pel Jurat Provincial d’Expropiació han obtingut del Tribunal Superior de Justícia (TSJ) una sentència favorable a les seues demandes.
La demanda va estar posada en mans de l’advocat de Tavernes, Xavier Palomares, que ha conseguit del TSJ de València una sentencia al seu favor que multiplica per vint-i-cinc el valor que Iberdrola pensava abonar inicialment.
La informació, que ve arreplegada en la premsa, confirma que els veïns que han pletejat rebran fins a 25 vegades el valor cobrat pels propietaris que acceptaren la quantitat proposada per Iberdrola.
Dels centenars de propietaris afectats, només sis han arribat fins al TSJ i per fer-nos una idea de com han canviat les valoracions simplement dir que Iberdrola proposasava pagar a un propietari per la servidumbre i pas de línia sobre els 4.700 euros, però el Jurat d’Expropiació va augmentar fins a 40.000 euros i ara el TSJ diu que encara en són mes, que són 112.000 euros en base a que davall d’una línia elèctrica d’alta tensió no es pot plantar res.
La sentència es pot recòrrer al Suprem, i és de suposar que els advocats d’Iberdrola així ho faran, amb la qual cosa d’aci un temps la solució final

2 comentaris:

Filòsof ha dit...

Pensem que ací si que cal felicitar a un fill del poble que pels seus coneixements fa prosperar a Tavernes. Tots recordem la seua actuació com advocat en el tema del PAI de la Platja. Tots recordem com ens va defensar i assessorar amb el tema de l'ALTA TENSIÓ, tant bé dit, ALTA TRAICIÓ al poble de Tavernes, comprats els vots de la dreta per un no res com acaba de demostrar XAVI PALOMARES. I ara que? No diuen res, els concejals del PP? Abandonar a tot un poble, estar a favor de IBERDROLA per prebendes. Una victòria de la perseverància de un bon professional, com deia napoleó," LA VICTORIA ES DELS MES PERSEVERANTS". però creguem que es un triomf a la vegada de l'Associació de Veins de Tavernes, i de Maria Lluisa, la seua presidenta que tant a lluitat per aquesta causa. Es el triomf, que pot no agradar, de la COORDINADORA CONTRA L'ALTA TENSIÓ PER LA VALLDIGNA, en quan demostra que l'equip d'Eugenio Perez no estava a favor del poble ni va assessorar al poble de les seues possibilitats. Igual que amb el PAI.
I la gota professional de Xavi Palomares contra eixa administració contraria als interessos dels ciutadans de Tavernes, com va reconeixer el defensor del poble de Madrid, ha estat càpaç com diem eixa gota de perforar eixa pedra, no per la seua força, sino per la seua preparació en urbanisme i administració, es a dir per la seua caiguda constant.
Gràcies, hi ha llei i persones que pels temps treballen per Tavernes i per la seua gent, com estan fent eixos dos concejals del grup minoritari de l'oposició de Tavernes quan estan plantejant-se segons em consta actuar contra eixps grups i eixes propostes xenofobes que s'han presentat a l'ajuntament de Tavernes.
Ja que pel temps i la seua conducta fan que estes persones amb l'ajuda de professionals com Xavi Palomares siguen la conducta única per provar la sinceritat de les actuacions contestatàries contra les politiques erràtiques, en concret : del PAIs i L'ALTA TENSIÓ, i ara EL TEMA DE LA XENOFOBIA, discriminació dels alumes de una zona educativa per ser de Simat o Benifairó, fara que acaben als tribunals. Ja que hi serem perseverants. Llastima que ho varem dir a molta gent que anaren amb Xavi Palomares i l'equip de Govern deixant les instal.lacions municipals informaven del contrari pel part de la concesionaria. No ho podem perdonar mai.

Barrabàs ha dit...

Enhorabona a Xavier i als sis valents que han plantat cara al monstre electric i als monstres popularets. La perseverància i la determinació han guanyat esta volta .
No parla foradat l´amic Filòsof...jo, ja començava a mirar la manera de contractar-lo pel cas de les adscripcions a l´IES. Benifaironers i Simaters, ahí teniu algú que brega fins a les ultimes...jo, de vosaltres, no m´ho pensava. La bèstia és poderosa pero tan irracional com corrupta...paga la pena plantar-li cara!