L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de gener del 2010

El PP celebra avui el seu congrés local

El PP celebra avui a la Casa de la Cultura el seu congrés local. Un congrés tranquil, sense problemes i preocupacions fruit de la cómoda majòria absoluta que disposa al consistori valler.
Manolo Vidal, actual alcalde del PP de Tavernes, és l’únic candidat i a la presidència del PP valler, i per tant serà elegit per substituir a Eugenio Pérez, actual president local.
L’acte s’ha anunciat a les 8 de la vesprada i serà conclós pel secretari autonòmic i persona vinculada a la nostra ciutat Antonio Clemente

11 comentaris:

foraster ha dit...

Ei! Si no tinc malentés, la presentació del llibre de Sico Fons també està prevista per a les 20:00 hores de hui dijous, 28 de gener de 2010, al mateix lloc on se celebra el congrés local del PP, és a dir, la Casa de Cultura de Tavernes.

Quina coincidència! No?

Anònim ha dit...

La casa de la Cultura es un edifici del poble i tinc entes que tot aquell que no estiga dins d'una Associació te el deure de pagar. La meva pregunta es, el PP no es ninguna associació sense anim de lucre es un partit politic i en aquest congres sols poden assistir el que son afiliats. Voldria saber si aquest partit ha pagat la taxa per a utilitzar la Casa de la Cultura.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem, però si tenim entés que són sobre uns 100 euros el que costa fer un acte a la Casa de la Cultura. No cal dir que per al PP això és molt però que molt menys que un café per a una persona normal. Hem de suposar que hauran pagat o pagaran la taxa corresponent.

yogui1971 ha dit...

pues claro que hemos pagado la tasa, no somos tan tramposos. Lo que se hace bien, bien parece termina. Con respecto a la presentación del libro, no influye ya que el congreso se realizará en el primer piso.
El que no se fia es por que no es de fiar.

Cotorro ha dit...

La qüestió no és tant el que puga costar ("que això ho pague jo") com el fet de 'contraprogramar' -és un dir- altre acte. Que a la Casa de la Cultura no treballa gent amb trellat per a adonar-se d'aquest fet?

foraster ha dit...

El cas que jo apuntava no és si s'ha de pagar o no, o la quantitat de diners que costa llogar la Casa de Cultura per organitzar un acte. El que em qüestionava jo, amb certa ironia, és el fet que també apunta el company Cotorro: la contraprogramació d'actes.

Això estaria bé si visquesim a un poble on la programació cultural i la organització d'actes socials, etc. es tanta i tan diversa, que no n'hi ha prou dies a l'any per donar-hi abast i, obligatòriament, n'hi ha actes que han de coincidir en el calendari. Segur que això a Tavernes no passa, ara per ara.

Doncs, si això no passa: Per què s'han programat dos actes el mateix dia i a la mateixa hora? Quí és el responsable de donar el vistiplau per a realitzar una activitat concreta a l'esmentat edifici? Quan faran alguna cosa mitjanament ben feta a aquest ajuntament?

ETC. ETC.

Ara voldria contestar-li al company/a Yogui 1971. Si realment estàs assabentat de les coses, perquè formes part del PP com sembla deixes clar, només et calia dir el que saps i així contestaries a les possibles preguntes que la gent ens pugam realitzar o limitar-te a dir: "Con respecto a la presentación del libro, no influye ya que el congreso se realizará en el primer piso.". Amb això hauries tingut més que suficient. La resta sobrava perquè a mi em preocupa ben poc que pagueu o no la taxa per ús de la Casa de Cultura, tant els del PP com qualsevol altre col·lectiu o veí.

No sé a qui et refereixes quan afirmes que: "pues claro que hemos pagado la tasa, no somos tan tramposos... El que no se fia es por que no es de fiar." . Aplícat això a tú mateix perquè, el qui no es fia no és de fiar. Ningú ha parlat de tramposos, o lladres, o malversadors, o prevaricadors, o qualsevol altra cosa semblant.

Tú has generalitzat per dir la teua, cosa que no està bé, i jo, en canvi, vaig a personalitzar amb tú. Mira, no se pot ficar més la pota en tant poc espai i en tantes poqques línies (6 en total). Has fet com aquell que va a casa i li diu a sa mare: "mare: sóc el segon més llest de la classe... I resulta que a la seua aula sols són dos: éll i el gos". Ho agafes això?

Fina ací la primera part del meu comentari. Hauré d'enviar-ne un altre perquè la màquina no m'ha permés enviar-lo tot sencer, ja que superava la quantitat de caràcters permesos.

foraster ha dit...

Tornant al debat que cal i realment em preocupa, vull qüestionar el fet de que s'haja de pagar un canon o taxa per a l'ús d'unes dependències com les que ens estem referint. Jo vinc d'un poble més menut, on hi ha Casa de Cultura des de 1982 (ja fa anys) i mai s'ha pagat un duro per cap col·lectiu local, excepció feta d'actes d'empreses privades o col·lectius, com algunes comissions falleres de Gandia què cada any lloguen el saló d'actes per realitzar la seua presentació, pagament que té com a concepte la neteja de les dependències usades: entrada i recepció, saló d'actes, camerins, llum, etc. El contracte que se signa tampé implica el compromís de deixar totes les dependències usades, igual que se les havien trobat.

A tot això he d'afegir que, si no m'han informat malament, el fet d'imposar una taxa va venir arrel del mal ús i desperfectes causas per les diferents comissions falleres de Tavernes en els actes de presentació, poc després de ser inaugurada la Casa de Cultura. Si això és així, bé està que paguen, no una taxa sinó tot el mal ocasionat i així, una altra vegada, miraran d'evitar no causar desperfectes. Hi ha gent que no li dol fer mal en allò que, personalment i individualment, no és de la seua propietat, (n'hi ha qui no sap valorar els bens col·lectius o comuns, igual que passa als edificis de vivendes, on sempre n'hi ha veïns que no respecten i cuiden com cal les dependències comuns). Si malgrat costar-los diners les comissions falleres reincideixen en ocasionar desperfectes, prohibir eixe tipus d'actes en la Casa de Cultura. No és més net qui més neteja sinó, qui menys embruta.

I per acabar, el canon no pot ser igual per a tots, haurà d'anar en funció de la sala usada, és a dir, que segons el lloc ocupat haurà de pagar-se una quantitat o una altra. No costa el mateix netejar una sala menuda, com el patí de butaques, l'escenari, etc.. Dic això perquè, si a Sico Fons li ha costat 100 euros realitzar la presentació del seu nou llibre, ja pot afanyar-se a vendre llibres.

Un de tavernes ha dit...

Dons de cosa certa(almenys fa aprox. dos anys) no es cobrava ni un cèntim si la associació, partit, grup, etc no cobra entrada en l'acte que realitza, es a dir si la funció és gratuïta per al poble, no costa diners. Si dius que a Sico li ha costat 100€.....

Falcó..i lo bonic que és que una persona del PP puga llegir i intervindre en aquest blog?.. Tots sabem per allò que es diu que no són del vostre agrad, però cap la possibilitat de conviure al menys entre línies?
Si tot el que fa el PP es critica amb espasa en ma, perdeu credibilitat(una opinió) i provoca comportaments com el de yogui.

falcó ha dit...

Ei! Yogui, això de "pues claro que hemos pagado..." faltarà veure-ho. Ni mostrantçme un rebut sellejat per l'ajuntament m'ho crec això jo. I no sóc tan malpensat com tu, criatura.

A qui estaves mirant quan escrivieds el teu comentari? Estaves davant un mirall? Ho dic perquè pot ser sigues tu el més trampós i del que menys ens podem fiar.

I sobre el que dius de: "Lo que se hace bien, bien parece termina", tu mateix ho dius, sembla que acaba bé però no és així. Vosaltres, els del PP, ni ho feu bé ni us preocupa les coses acaben bé o malament, mentre vosaltres siau beneficiats. Tramposet, mentider, pocasolta.

foraster ha dit...

Company Un de Tavernes. Generalitzar és injust i tú acabes de fer-ho assenyalant que tot el que fem tots els qui realitzem comentaris a la Cotorra de la Vall som d'una mateixa ideologia o formació política. Hui per hui, el que subcriu, no pertany a cap partit polític ni pensa fer-ho. Per això criteque i criticaré tot allò i tot aquell polític que no realitze adequadament les seues funcions o el que és pitjor, no les realitze.

En primer lloc, ningú els ha obligat a ser on són, em referisc als polítics, estan ahí perquè així ho han volgut i perquè un nombre determinat de veïns els ha prestat el seu vot, la seua confiança per a que governen els seus destons. No cap dupte que els que governen faran coses bé per a un sector del poble, especialment per als que els han votat, i malament per a un altre. Però estem en un país "democràtic" i als ciutadans, si més no, ens resta poder opinar i criticar allò que per a nosaltres no està bé o ens perjudica d'una o altra manera. A això se li diu llibertat d'expressió.

Doncs, si exercir la meua llibertat d'expressió, sense faltar ningú, és criticar sempre als mateixos no vol dir que siga contrari ni que milite en una o altra formació política diferent sinó, més bé, que no fan res ben fet, al meu parer. Sovint, i podrà ser una coincidència, als què critique són els qui manen i tenen la responsabilitat de prendre decisions que ens afecten a tots. No sé si has llegit tots els meus comentaris però, no acostume a discriminar ningú en les meues crítiques si considere que ho han fet malament, tant si són del PP com del PSOE el Bloc o EU, i també altres com Esquerra Republicana, els quals no m'han donat motius encara per ficar-me amb ells. Si algun dia me'ls donen, pots estar-ne ben segurm que m'hi ficaré.

falcó ha dit...

Per al·lusions, company Un de Tavernes, no sé tú què hauràs entés del comentari del Yogui… El que jo he entés és que em tracta de trampós i de persona poc de fiar i fins ara, mai he enganyat ningú. Això, vulgues o no, és una ofensa, al menys per a mi.

Per acreditar postures o actuacions o defensar-se de suposicions no és menester faltar a la honorabilitat de les persones. No sempre la millor defensa és un bon atac.

És molt bonic i il·ustrador discrepar, i discutir i això és el que prentenc jo, i crec que la majoria dels comentaristes que participen a la Cotorra de la Vall, i per això no puc permetre que se m'acuse, per part teua, d'intolerant i de reprimir la llibertat d'expressió de qualsevol opinador. Qualsevol persona pot opinar diferent, faltaria més, però el que no pot fer és injuriar i sota la capa de la generalització, faltar a persones que ni coneix.

Per acabar i fent ús de frases fetes i adreçat al o la tal Yogui: "Piensa el ladrón que todos són de su condición" o "El que esté limpio de pecado, que tire la primera piedra", pots triar la que vulgues.