L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de febrer del 2009

PAI... PAI... PAI...

Avui, dia 11 de febrer del 2009, el Parlament Europeu ha aprovat un informe i ha donat la raó a totes les entitats i a aquells partits polítics (en el cas de Tavernes, Bloc i EU) que des de fa anys denuncien que el model de desenvolupament urbanístic basast en els PAIs i que el PP ha propiciat al País Valencià és insostenible des del punt de mira ambiental, econòmic i social. A més, la legislació urbanística valenciana atempta contra drets fonamentals com el dret a la propietat.
Avui, 11 de febrer, l'Eurocambra ha aprovat un informe claríssim que posa en evidència la política del govern Camps en matèria d'urbanisme i ordenació del territori. Però l’informe no ha estat aprovat per unanimitat: els eurodiputats espanyols del PP i el PSOE l'han votat en contra.

Una prova suficientment clara de la coincidència dels dos partits centrals i centralistes en matèria urbanística també l'hem tinguda ací, a casa. Avui també es debatia a les Corts Valencianes una Proposició No de Llei presentada pel Grup Parlamentari Compromís amb la petició que es paralitzaren de manera immediata tots aquells PAIs que incompleixen la legislació europea i que no tenen garantit l'abastiment d'aigua.
Era una bona oportunitat perquè es demostrara a qui li importa el territori, els drets de les persones que ací vivim o la construcción d’un nou model de desenvolupament sostenible dins del marc legal europeu i que, a més, no provoque que la nostra economia depenga exclusivament de la rajola.
Resultat de la votació: els diputats del PP i el PSOE a les Corts Valencianes també han votat en contra.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

t'has deixat a ERPV, no hi som dins l'ajuntament però existim.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Perdó.