L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de febrer del 2009

Tavernes acollirà el 1r Congrés Mundial de Picapedrers.

La Cotorra no pot encara avançar els dies de celebració però efectivament: és segur que la nostra ciutat acollirà aquest interessant congrés, el primer que els picapedrers fan al Món.
Un congrés on es debatrà més que res les noves tècniques de construcció de murs de pedra arreglada i com fer-los més forts i duradors. ¡Vaja, deixar-los acabats a prova de xiquets i de gent amb ganes de destrossar-los sense trellat!
El congrés tindrà una part pràctica que, segons totes les notícies, es farà a l’Avinguda de Malta aprofitant la greu situació dels murs. L’organització prepara ara un detallat catàleg a tot color de les zones dels murs on els congressistes posaran en pràctica els ensenyaments rebuts. L'objectiu és d’arreglar-los i deixar-los en bones condicions.
La Cotorra, com a primícia, us mostra una de les pàgines del catàleg que ens ha cedit l'organització del Congrés. S'hi pot observar algunes de les moltes destrosses actuals dels murs i que es d'esperar queden resoltes després de les pràctiques dels picapedrers.