L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de febrer del 2009

Més de "Trips": Sembla ser que li ha picat

I prou sembla ser que li ha picat al nostre regidor d’Agricultura que li hagen recordat en el ple i la premsa que anem pel segon any i no havien mogut fitxa, ni ell ni la Conselleria, en la plaga “Trip”.
Mira per on després de desproticar contra el Bloc per haver comés el pecat de demanar al PP més interés en el tema “trip”, es reuneix en els tècnics i, fins i tot, es munta dijous passat una reunió informativa per als llauradors. O siga, ni més ni menys que reconéixer el que és de domini públic i general a Tavernes: que no s’havien preocupat del “trip” durant casi dos anys!
I ens preguntem: ¿Una reunió informativa ara, quant la plaga es general a Tavernes…? Un poc tard, no creieu vosaltres?
I per informar de què? Què han fallat els controls fitosanitaris, uns controls que són responsabilitat del seu partit? Que a la la Generalitat del PP li la bufa i li la rebufa l’agricultura? Què el govern valencià té totes les competències agrícolas i cada dia el camp valencià està pitjor?
Si al final final resultarà que l’únic que buscaven el dijous era notorietat i d’aci uns dies eixir una volta més en els diaris i fer-se autobombo de quant treballen i fan pel poble.