L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

dissabte, 7 de febrer de 2009

Benifairó aprova les obres del Pla Zapatero

L’ajuntament de Benifairó ha aprovat en el ple gastar-se els 299.995 euros del Fons Estatal de Inversió Local en millorar la senyalització horitzontal de la localitat (49.000 euros), en reparar els col·lectors d’aigües pluvials del Carrer Puríssima (51.000 euros) i a canviar i millorar el sistema d’aigua potable, recollida d’aigües de pluja i endoquinat del casc urbà antic (200.000 euros).
L’àrea d’urbanisme, que és responsabilitat directa de l’alcaldia, executarà les obres.
L’ajuntament també va aprovar: incloure en el Plan d’Actuacions Programades de la Diputació la font de la Plaça Pintor Sorolla; donar 1.000 euros a la “Campanya contra el Càncer” i el 0’7% dels ingressos municipals (4.594 euros) al Fons Valencià per a la Solidaritat.
(Gràcies T.R. per la informació)

Cap comentari: