L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

dijous, 5 de febrer de 2009

Benifairó de l'Autopista

L’ajuntament de Benifairó ha invertit 180.000 euros en reparació i manteniment dels camins rurals del terme. La inversió ha servit perquè 7 km. de camins rurals hagen gaudit d’ampliació i un nou asfaltat. Això beneficia en gran manera els veïns perquè tenen un millor accés a les terres i es facilita el trànsit de vehicles necessaris per a desenvolupar tasques agrícolas com collir la taronja i transportar-la.
Com exemple del que ha estat una faena molt ben feta, podeu observar el Camí Pla, la tradicional via rural i que des de Tavernes porta a Simat per la Fontarda i que, en el terme de Benifairó, sembla ara tota una autopista.
Res, xe, que ens costarà canviar-li el nom al poble pel de Benifairó de l'Autopista. I és que 180.000 euros invertits en camins són molts per a un poble de pressupost reduït.
¡Què algun altre municipi més gran i del costat prenga nota!

Cap comentari: