L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 26 de febrer del 2009

Bones notícies per als proveïdors

L’ajuntament ha començat a pagar factures del passat mes de juny amb la qual cosa l’endarreriment de pagament només està ara sobre els huit/nou mesos. No obstant, hem sabut que n’hi ha factures de partides extrajudicials que tenen més temps i encara no s’han pagat. Almenys això ho hem escoltat d’algunes empreses del poble.
El govern municipal del PP sol justificar l’endarreriment en el pagament dient que a ells els presenten tard les factures. Per tant, el que han de fer les empreses és no queixar-se tant i espabilar-se a l’hora de presentar-les i sense errors. I no culpar al nostre govern municipal, que, pobret, prou problemes té intentant eixir del pou de la falta de diners!!!
Una coseta: Des de La Cotorra no anem a donar cap credibilitat a comentaris malpensats que diuen que alguns presenten més tard les factures per fer un favor al govern municipal del PP. Eixos malpensats també recordaven que en aquest Món els favors sempre solen tornar-se.