L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 24 de febrer del 2009

S'acosten les falles...


L’any passat els regidors del govern municipal del PP com a veïns que són, i com a tals, participaven dels sopars, mascletaes, despertaes, etc, etc de falles. Però a pesar de participar com a veïns o com a fallers i no com a regidors, usaven una brusa on hi havia l’escut del poble i el nom d’Ajuntament de Tavernes. I com a complement, i suposem que per donar un missatge mediàtic, un mocador blau, el color del partit.
L’ús dels símbols del poble es va fer sense comunicar ni consentiment del ple municipal. No sembla molt normal que els regidors, siguen del partit que siguen, usen la simbología oficial de Tavernes quan actuen com a un veï qualsevol.
Com que hi ha el costum de canviar les bruses tots els anys, i per tal d’evitar polèmiques, La Cotorra ha pensat que enguany no usen l’escut del poble sinó una taronja, ben bonica i sense “trip”, com a simbol i escut de la brusa i un mocador del mateix color taronja.
No, no, no és per donar suport al nostre València en situació económica tan complicada, ni per dir-nos que treballen a destall per tallar la plaga de trips… sinó per agrair a “Orange Market” la propaganda que els està donant als mitjans de comunicación.
I suposem que encara els donarà, perquè segur que será un dels tema estrella de la crítica de falles.