L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 22 de febrer del 2009

Al final els carrers es barallaran per tindre una mascletà!

¿Heu vist com han deixat de neta i polida l’Avinguda de Malta? Després d’anys sense neteja general, el diumenge pel mati era cosa de vore la màquina passant i netejant. Xe, si semblava el dia de la inauguració de l’avinguda, que per cert també va ser en falles. Total per una mascletà!
Fins i tot han tret el fang acumulat al carrer, després d’un any. Menuda “descansà” la del veïnat! Eldiumenge pel matí havia desaparegut per arte de màgia. Podeu observar la diferència entre les dues fotografíes a pesar de que només es lleven unes hores.
L’ajuntament ens ha demostrat quan vol i per a allò que vol té mitjans i diners. Esperem que no siga flor d’un dia i que la neteja s’escampe a totes les barriades i carrers del poble.