L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

divendres, 27 de febrer de 2009

El DNI a Tavernes


La gestió d'aconseguir el DNI a Tavernes fa un temps que no va com deuria.
D'uns mesos enrrere que la policía de Gandia no s’acosta a la localitat, amb la qual cosa els vallers ens hem de desplaçar obligatoriament si els cal el DNI. Els que han preguntat a l’ajuntament no han pogut saber el perquè la polícia no ha vingut. Tampoc no es donen números com abans es feia i per tant no hi ha cita prèvia ni se sap la data en que podem traure’ns o renovar el DNI a Tavernes. I si abans la cosa quedava curta, ara no cal ni parlar-ne.
Esprem que el govern municipal es pose mans a la faena, treballe i done solucions perquè es millore aquest servei al ciutadà.

Cap comentari: