L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 de febrer del 2009

FITUR.. FITUR.. I FUM, FUM I FUM!!!!

Sembla ser que el responsables municipals de Tavernes han anat a Fitur. I diguem “sembla ser” perquè la seua presència no ha tingut cap ressò en els mitjans de comunicació. La qual cosa no sabem si vol dir que turísticament no pintem ni fava.
I no hauria de ser així, ans hauríem d’ocupar la primera pàgina dels diaris perquè, si fem cas al balanç de la temporada estival que feren els responsables turístics, la platja de Tavernes va estar ben concorreguda i amb completa ocupació. I si no s’ho cregueu, tireu mà d’hemeroteca.
Una versió que contradia els sectors implicats (immobiliàries i tutti quanti) que calculaven un global màxim del 75% i gràcies a que la cosa es va animar a agost perquè juliol.... Ai, juliol. Quina buidor!!!! Ni el 50%! I no cal que ací ho recordem nosaltres com era de cridaner vore tota la platja plena de cartells de “Se alquila” i “Se alquila”.
És impossible demanar “peras al olmo” com dirien a Madrid, lloc de celebració de Fitur. Està bé que hi vagen, a Fitur, i a Sarogossa o al “quinto pinto” a promocionar la nostra platja i demés. No criticarem nosaltres que es promocione... sempre que hi haja alguna cosa a promocionar.
Perquè... ¿a promocionar, què? ¿Com s’han d’atraure turistes amb una platja sense serveis, sense hotels, sense campings, sense grans restaurants, sense instal·lacions esportives, sense llocs per a passejar, ni una sola sala de festes atractiva, sense cap programació cultural estable...? Si la mateixa platja de Xeraco ja fa anys que ens va traure l’intermitent i ens va avançar!
I... de nou mà d’hemeroteca: són molt anys del mateix discurs dels responsables de Turisme: hem anat a Madrid a promocionar a més de la platja, coses com la foguera de Sant Antoni o les falles o els porrats..... Aviats anem!
¿Què són tontos els turistes? Si han de vindre a vore la foguera de Sant Antoni... se n’aniran a Canals o a Simat; si vénen a vore falles se n'aniran a Gandia o València i si han d’anar a un porrat.... doncs, això: ¡Visca Sant Blai de Potries!
¡La imaginació al poder! gran frase del maig francés que queda ací eclipsada per una altra ben casolana: “On no hi ha caps, tot són cues”