L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 17.115

divendres, 20 de febrer de 2009

Ni fent-ho a posta


Amb tants bons llocs que hi ha, va i es tria l’Avinguda de Malta per a la mascleta de diumenge!
Cal fixar-se en València ciutat: Les mascletades les fan al millor lloc de la ciutat, a la Plaça de l’Ajuntament i com no, l’arrangen, l’adornen, la cuiden, la netegen, perquè amb la de gent que acudeix no és qüestió de que s’emporten una mala imatge. Més bé al contrari.
Tot el contrari que ací a Tavernes, on no s’ha pensat en el que vorà la gnet del poble el diumenge. Perquè sense voler, els fallers i falleres i veïns voran un mobiliari urbà ple de pintades; moltes papereres trencades, uns jardins dels quals noméss queda el record, un sistema de reg per degoteig trencat o desaparegut i moltes pedres, moltes arrancades dels murs i un carrer brut de terra que se’n del jardí quan plou i que ningú mai ha netejat.
En resum, el pitjor enemic del govern municipal no hauria pensat una zona millor per deixar-lo en mal lloc i fer vore a la ciutadania la falta d’atenció i de manteniment.

Cap comentari: