L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 15 de febrer del 2009

Santi Estruch roda a Simat per a Sitges 09

El jove cineasta de la Valldigna, Santi Estruch es troba rodant aquest cap de setmana a Simat el curtmetratge "Oval", l’adaptació d'un relat d'Edgar Allan Poe.
El curt serà presentat al "Festival de Sitges09" com a un homenatge a Edgar Allan Poe, en el 200 aniversari del seu natalici, segons ha donat a conéixer Santi Estruch. Intervenen la consolidada actriu Lola Moltó, la protagonista de la série "Alqueria Blanca" i el simater Ildefons Oltra, que és el protagonista del curt. Papers secundaris els fan Bea Bonilla, Jose Luís Hernàndez i el també simater Aureli Mansanet.
Un equip de professionals participen el cap de semana en el rodatge intensiu de 3 dies de durada. Són Celia Benavent - il·luminació i fotografia, Juanma Martínez - tècnic de só, Gabi Garcia - foto fixa. L'encarregat de la BSO torna a ser el germà del director, Carles Estruch, i el guió és de Nacho Cagiga i el mateix Santi Estruch.