L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 10 de febrer del 2009

Més pujades... i visca la crisi!

El ple de dilluns va aprovar les pujades de l’aigua, un mateix increment per al poble i la platja:

Aigua potable ..... increment 11’73 % Vots a favor : PP i PSOE
Clavegueram ...... increment 36’60 % Vots a favor: PP
Comptadors ....... increment 3’64 % Vots a favor: PP i PSOE

IPC de l’any passat ........................................................ 1’4 %

Una pujada que se suma a les aprovades a finals d’any passat i totes per damunt del valor de 1’4% de l’IPC. ¡I encara sort que durant anys el PP ha repetit sempre que no pujarien els impostos! Però la realitat any darrere any és altra. I per damunt de l’IPC!
Ara, segur que ens justificaran a la premsa que la pujada és mínima en valor absolut i que no ho notarem perquè només seran uns pocs euros al rebut i segons l’aigua que es gaste en cada casa.
Però uns quants euros per ací del fem, uns quants per allà de l’aigua, uns quants més per la contribució, uns quants més pels vehicles..... són molts euros a l’any.
Bé, i parlant de la contribució. Ens la pugen un 8% de pujada i si que es notarà ¿Per què no fan a l’inrevés? Com que a l'IBI si que es notarà, i prou que es notarà, que anul·len la pujada aprovada del 8% i que l’abaixen al nivell de l’IPC. No ho faran.

També es va aprovar una modificació-addenda al conveni amb l’IVVSA per fer el Pla Urbanitzador de Marjaletes i Fontetes. Sí, sí, eixe pla que va rodant pel món des de l’any 2004 per a fer vivendes VPO i que passen els anys i no comença i avança com les tortugues.
I ací cal un punt de reflexió: Si Tavernes ha crescut menys de 4.000 habitants en 40 anys ¿s’ocuparan les 1500 vivendes previstes? O haurem de deixar abandonat el poble des del Carrer Sant Agustí cap amunt – sí, més encara del que està- per omplir Marjalates-Fontetes. Per cert Marjaletes-Fontetes està en plena zona inundable.
En l’època que vivim i amb tan poc com creix el poble en habitants seria un bon tema de debat si cal continuar ampliant i omplint de formigó el casc urbà o potenciar la vivenda al sector alt de Tavernes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El PSOE sempre fent la pamplina al PP, mai canviaran!!!
Estic hasta els collons del PP, sempre pujant i pujant impostos.

Anònim ha dit...

La informació que dóna el Levante és pèssima. Diu que el PSOE va votar en contra i realment va votar a favor de la pujada. En fi...per sort tenima La Cotorra.