L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dimarts, 17 de setembre del 2024

Tavernes dedicarà una plaça al poeta Vicent Andrés Estellés



Tavernes dedicarà una plaça de la ciutat al gran poeta valencià Vicent Andrés Estelles, segons informa l'edició d'avui del diari Levante-EMV.  La plaça, una mena de glorieta formada per l'encreuament del carrer Gandia, amb el carrer Ausias Marc i Ricardo Carles, es dedicarà a la figura del poeta, una vegada concloguen les obres de remodelació que s'hi fan  aprofitant les obres del nou supermercat que construeix Mercadona, precisament front a aquesta placeta. 

Les obres de millora que es duen a cap en aquest espai urbà coincideixen amb les obres de Mercadona i serviran per eliminar el vial nord de circulació de la placeta amb la col·locació de rajoles s que ampliaran la vorera, de serà per tant un espai per a vianants. La petita zona enjardinada existent serà millorada amb la instal·lació d'elements urbans.  Eixes millores junt a la construcció i inauguració  pròxima del nou supermercat de Mercadona donarà més vida a aquesta zona urbana.

 

El diar Levante-EMV avança també que el dia de la inauguració, la idea de l'Ajuntament és soterrar una "càpsula del temps", una urna per obrir d'ací 100 anys, on s'introduiran diaris del dia i altres elements que guarden relació amb la vida i obra de Vicent Andrés Estellés, així com una gravació de veïns i veïnes on opinaran sobre l'estat de la llengua d'acíi aquests cent anys.

Damunt del lloc on s'enterrarà la càpsula del temps es col·locarà un taulell  amb el nom del poeta per indicar el lloc precís on es troba.