L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dijous, 5 de setembre del 2024

72.600 euros pagarà l'Ajuntament pel concert de "La Oreja de Van Gogh" . King Africa no actuarà la Nit de Disfresses com es va anunciar

 

Un total de 72.600 euros (amb impostos inclosos)  pagarà l'Ajuntament pel concert del grup "La Oreja de Van Gogh" anunciada per al divendres 13 de setembre en el recinte del Vergeret dins de la programació de Festes Patronals. El contracte s'ha realitzat per adjudicació directa "per raons d'exclusivitat" amb l'empresa  "Trópico de Capricornio Ediciones SL" de Donostia-San Sebastián.

Tal com hem vingut informant l'entrada al concert de "La Oreja de Van Gogh" és gratuïta per als vallers i valleres seguint el procés "d'invitació", i fins al divendres passat es podia acudir al llocs municipals habilitats per obtindre una entrada-invitació previ a la demostració que estaves empadronat/ada a Tavernes. En total i segons ha informat l'Ajuntament ha repartit mes de 6.100 "invitacions" a persones que estan empadronades a la ciutat.

Una altra noticia afecta a l'actuació de King Africa:  no actuarà el 21 de setembre, Nit de Disfresses, tal com estava anunciat per problemes logístics de l'empresa de l'artista. L'Ajuntament i l'artista han rescindit el contracte.