L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

divendres, 6 de setembre del 2024

Carreteres de Diputació millora la senyalització de la carretera a la platja

 

L'àrea de carreteres de Diputació ha proicedit aquest matí a efectuar tasques de pintat horitzontal de la senyalització de la carretera local CV-603 d'arribada i tornada de la platja de Tavernes. Els treballs han estat efectuats entre la rotonda de "Las Cinco Hermanas" i la rotonda d'encreuament amb la CV-605, la comarcal Natzaret-Oliva que coneixem com a Camí Reial.

 

Els vehicles que anaven i tornaven cap a la platja han pogut observar des de primeres hores del mati els cons que senyalitzaven el trajecte, i que implícitament indicaven que calia circular amb total precaució. 

 

La mesura facilita als conductors la visió de les "ratlles" sobre l'asfalt de la carretera, amb la qual cosa indubtablement es facilita i millora la seguretat vial.