L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

diumenge, 15 de setembre del 2024

Bon ambient i bona música en la matinal oferida pel grup "Buhos"

 

El concert oferit pel grup "Buhos" aquest matí en el recinte de concerts de Vergeret ha tingut una bona assistència de públic, moltes famílies amb llurs fills i filles, i molta gent arribada dels pobles veïns per gaudir de l'actuació del grup català. I calor, molta calor, potenciada a més per la circumstància que en el recinte no hi ha zones d'ombra i fins i tot pols en el recinte.

 

 

 

El grup català, en una actuació espectacular, ha animat el públic assistent i els ha embotinat a cantar i ballar les cançons, cosa que han fet molt dels assistents que han desafiat la calor per tal passar una bona i animada estona musical.

 

 

 

En resum, bon ambient i una matinal musical que ha agradat als assistents, els quals han reconegut majorment també el bon fer de "Buhos" que ha actuat en el mateix lloc on ho han fet en el Festivern, això sí ara sense carpa ni, tot i ser a migdia, cap ombra a l'escenari que els protegira d'un sol que, com se sol dir, badava les penyes, en una demostració de molt bona professionalitat.