L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dissabte, 14 de setembre del 2024

"La Oreja de Van Gogh" triomfa en un concert amb problemes d'organització

 


El concert de "La Oreja de Van Gogh" va resultar tot un èxit des del punt de vista musical: bona música, bon so, cançons molt conegudes per la gent que les corejava al mateix temps, i un conjunt que es va posar el públic a la butxaca i va tindre la deferència d'oferir tres cançons com a bis. La gent ha acabat contenta del concert.

 

 

D'altres aspectes, no es pot dir el mateix. Des d'ahir i des de la mateixa hora del concert, a les xarxes ja es parlava bastant i críticament sobre l'organització, i ja en el recinte sorgien comentaris comparant-la amb la bona del Festivern, on també hi ha concerts multitudinaris i s'arrepleguen 10.000 persones. 

 

 

 

No anem a estendre'ns massa en problemes - ja en parlaran les xarxes - però no podem obviar i deixar de narrar fets com que a l'entrada del recinte es va produir una gran aglomeració de gent per l'obligació inicial de mostrar el DNI, la cua per entrar arribava en alguns moments fins a Correus, fins que es va decidir encertadament per la situació que no calia DNI, només mostrar l'entrada per accedir-hi. Mentre això passava, presumptament i a falta de confirmació oficial,  es parlava de quatre persones hagueren de ser ateses i una va haver de desplaçar-se a Gandia.

 







Potser per tots aquests problemes inicials el concert començava amb molta gent fora. Ja a l'interior del recinte, era un comentari bastant general entre els assistents, el lamentar la bastida elevada davant de l'escenari que molestava la visió (vore les fotografies). També es va fer notar la falta d'una pantalla gegant com a solució per poder seguir millor les evolucions del grup sobre l'escenari.