L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dimecres, 4 de setembre del 2024

Avui la neteja viària s'ha traslladat fins el passeig Lepant, la Casa de la Cultura i voltants

 

Dins del programa que des de fa uns mesos s'està duent a cap de neteja de vies públiques, el "Pla Integral de Neteja Intensiva de Vials", avui de bon matí s'has procedit a la neteja del Passeig Lepant i la zona annexa de la Plaça de Rafal Chirbes i voltants de la Casa de la Culturas, per continuar en les voreres de la carretera comarcal.
 
 
 
 
Aquesta és una de les zones més transitades de Tavernes per estar prop la falla la Via, la Casa de la Cultura, la Biblioteca i el pas per la carretera.
 
 
 
 
 
Els treballs del "Plan Integral de Neteja Viària", planificats per la Regidoria de Serveis Públics que dirigeix el regidor de Compromís, José Enrique Cuñat, compta amb la col·laboració de l'empresa SAV, responsable de la neteja viària, i a més de la neteja l'actuació du a cap una desinfecció dels carrers de la ciutat.  El treball de neteja i desinfecció es du a cap majorment amb ús d'aigua a pressió i segueix un calendari establert d'actuacions per tal que, a poc a poc, arribe a totes les barriades de la ciutat.