L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dijous, 5 de setembre del 2024

La passada DANA no ha portat molta pluja a la Valldigna



Hem passat la DANA i l'episodi de pluja que portava emparellat. Realment no ha estat gran cosa, calia més pluja després de la sequera que estem patint. Les quantitats arreplegades a la Valldigna són més bé minses, exceptuant aquell ruixat tempestuós que vam tindre dilluns a migdia en la zona costanera de Tavernes durant poc més de mig hora i on es va arribar a arreplegar, com vam publicar, 32 litres en la Partida Nov, al Massalari 18 litres, a l'Entrada del Cuixot 16 litres i en Casa Víctor 8 litres. 

La resta de dies fins avui, segons les dades d'AVAMET, ens ofereixen quantitats no massa bones: A Barx ahir va ploure entre 2 i 5 litres, a Benifairó 11 litres, a Simat entre 4 i 5 i a Tavernes entre 7 i 13 litres. Les mesures canvien segons el punt del terme municipal on estiga situat el pluviòmetre.

En general podem dir que, seguint les previsions, va ploure en quasi tot el País Valencià, tot i que zones d'Alacant i interior de València que no veieren gens d'aigua. Cal una bona saó general, i per ara, al menys els pròxims dies no hi ha a l'horitzó cap previsió de grans canvis. Però prompte iniciarem la tardor, estació plovedora, i esperem que arriben les pluges.

A partir d'avui i durant el cap de setmana el temps millora, un oratge que serà més estable, amb bastants núvols, i que ofereix un augment de temperatures, tot i que les previsions tornen a marcar un període pluges per al dimarts i dimecres. Estarem pendents dels canvis.