L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dijous, 6 de juliol del 2023

S'ensorra la terrassa d'una casa a primera línia de la Platja de Tavernes



La terrassa d'una dels habitatges unifamiliars de primera línia que donen a la mar a la Platja de Tavernes, s'ha desplomat al terra a primeres hora de la vesprada, en temps de plemigjorn, amb el consegüent esglai i alarma entre els veïns. No cal lamentar cap dany personal, només els materials.

 

 



La terrassa aèria de l'habitatge afectat s'ha esfondrat íntegrament, presumptament per alguna patologia en  l'ancoratge de l'estructura, però sense afectar habitatges del costat per estar les cases separades. 

Els habitatges formen com un menut carrer cara al mar, amb un passeig cobert format per la continuïtat de les terrasses aèries dels habitatges, bastant transitat i que serveix per a separar les edificacions de l'arenal de la Platja de Tavernes.

 


Malgrat l'aparatós del succés, afortunadament no ha hagut que lamentar desgracies personals. La Policia Local s'ha personat immediatament en el lloc dels fets al mateix temps que es donava avís als bombers. L'arquitecte municipal s'ha desplaçat fins al lloc per a certificar finalment que només ha sigut l'ensulsiada de la terrassa, i no ha afectat l'estructura ni als pilars de l'habitatge habitat en aquests moments d'estiueig pels seus propietaris. 

La Brigada Municipal ha procedit ha acordonar la zona per tal d'evitar el pas fins que no es netege d'enderrocs.