L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.787
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:13.613

dimarts, 18 de juliol del 2023

Càritas organitza per al cap de setmana vinent la XVI Campanya del Quilos 2023

 


Càritas Interparroquial organitza un any mes la tradicional "Campanya dels Quilos" que arriba enguany a la 16a edició i se celebrarà a la Capella de Santa Maria de Valldigna de la platja de Tavernes.

L’objectiu d’aquesta campanya, com recorda Càritas,  és ampliar la conscienciació social més enllà dels veïns del nostre poble i fer-la extensible a tots aquells i aquelles persones que passen les seues vacances a les nostres terres.

Seguint el lema de l’actual campanya 2023 – 2024 : “Tu hi tens molt a veure.... som oportunitat, som esperança” Càritas ens convida a obrir els ulls, la ment i els cors  per tal de construir junts una societat més justa i digna.

És amb eixe objectiu i amb la finalitat de multiplicar la seua acció humanitària que es du a cap la campanya durant dos caps de setmana ( un en aquest mes de juliol i l’altre a l’agost ).

La forma de col·laborar-hi és la de portar aliments no peribles i productes d’higiene, o si de cas aportant donatius. Càritas informa que la recaptació de donatius permet a l'entitat comprar els productes més necessaris per a l’economat o destinar aquestes aportacions a altres projectes: ajudes en temes d'habitatge, rober, reforç escolar, alfabetització: classes per adults de castellà i valencià, orientació laboral, assessorament jurídic....

En aquest mes de juliol la campanya es desenvolupara DISSABTE DIA 22 i DIUMENGE 23 a la capella de Santa Maria de Valldigna, de la platja. La recollida se cenyirà a l’horari de les misses:

 - Dissabte i diumenge per la vesprada: des de les 19: 30 h. fins a 20: 30 h.
 - Diumenge matí: des de les 8:30 h. fins les 9:30 h.


Informació remesa per Càritas Interparroquial. El nostre agraïment